2777
2789
عنوان

به نامزدم شک دارم

151 بازدید | 19 پست

یه مدت هست که زیر نظرش دارم بهش مشکوک اعتیاد شدم ... تا دور هست سرکار وقتی زنگ میزنه خیلی خوبه دلتنگم میشه سرحال هست انرژی داره.. اما وقتی چند روز پیشم هست اصلا اونی که تو زنگ باهام صحبت میکنه نیست باهام حرف نمیزنه انرژی نداره همش میخابه حتی تا ۱۵ ساعت پشت سرهم خابیده چشماش میره باز نمیشه.. سطح انرژیش پیش من به شدت پایین..بی توجه و بی حس و حال.. سردرد و دندون درد میگیره عفونت خلط داره.. دستشویی هاش طولانیه.. وقتی پیشمه بیرون میره پیش دوستاش حالش خیلی خوبه اما پیش من حالش بد هست همش میخابه .. تو رابطه جنسی هم بی حس هست زودانزال ثانیه نمیکشه... میگه در آینده ده روز یک بار رابطه کافیه... رفتاراش برام عجیبه همش پیشم میناله اما وقتی بیرون میره فرق میکنه یا تو زنگ هاش خیلی فرق میکنه... دوبار هم تو جیبش قرص متادون پیدا کردم اما انکار کرد و گفت مال دوستم بوده.. تا اینکه تو این مدت دوباره بهش مشکوک شدم و این علائم ها داره.. وقتی بحثمون میشه اصلا شوق و تلاش به درست شدن بینمون نمیکنه و بهم زنگ نمیزنه که صحبت کنیم و درست بشه بینمون بی توجه میذاره چند روز میگذره هربار هم باهاش صحبت کردم ک وقتی بحثمون میشه این عادت ترک کنه و پیش قدم بشه تا صحبت کنیم اما اون میکشه کنار بی توجه به رو خودش نمیذاره اصلا میل و حس پایینی داره نمیدونم چکار کنم... هرچی هم بهش میگم اعتیاد داری گردن نمیگیره 

بنظرتون این علائم ها نشانه چیه خستم کرده.. 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و ناگفته نمونه بهم میگه درد دارم سردرد دارم.. اما وقتی میخابه خیلی راحت خابش میبره عجیبه که اگه درد داره پس چطور اینقد راحت خابش میبره... به تمام کاراش شک دارم خودش هم پیش قدم به صحبت کردن نشون نمیده و میکشه کنار رو خودش نمیذاره نه زنگ میزنه و نه پیام میده 

حتی به سرو وضع ظاهریش هم رسیدگی نمیکنه به زور میره اصلاح مو.. هرچی میاد پیشم فقط میگه خابم میاد و میناله و درد داره... حسم رو میگیره بعد از دوماه دوری اومد پیشم من انقد شوق داشتم اما اون با سرو وضع نامرتب اومد پیشم بعدش هم گفت من خابم میاد. پشتش کرد بهم خابید اصلا نه آغوشی نه بوسه ای هیچی... فقط میخابه و میخابه 😔