2777
2789
عنوان

قند خیلیییی سفت میخوام چه برندی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو امتحان کن یدونه قند بنداز تو لیوان چایی هم نزن دو سه دفعه اول سخته اما بعد ی مدت چایی رو به خ ...

وای اصلا نمیتونم حتما باید تو دهنم همراه چای قند باشه😂واسه همین دنبال قند خیلیی سفتم ک دیر آب شه 

پس با چای چی میخورن ؟خیلیا قند میخورن دیگه

خیلیا قند نمیخورن دیگه فقط آدمای قدیمی اونم بعضیاشون   ما کلا یدونه قندون داریم برای مادرم هر وقت بیاد خونمون ازش میخوره چند ماه یکبار هم میریزم دور براش دویست گرم قند تازه میخرم     فقط سالی یکی دو بار دلمون بخواد ی چای با قند میخوریم 

وای اصلا نمیتونم حتما باید تو دهنم همراه چای قند باشه😂واسه همین دنبال قند خیلیی سفتم ک دیر آب شه

فقط کله قند اونم فقط اون چهار انگشت قسمت بالاش خیلی سفته   کله قند بخر سرشو برای خودت خورد کن   یادمه بچه بودم قند میشکستیم پایینش راحت خورد می‌شد اما اون قسمت بالاش خیلی سخت بود 

ولی ربطی به قدیمی بودن نداشتا 😁

طرفای ما که اینطوره   خدایی با اینهمه شیرینی خوشمزه دیگه قند خوردن با چایی ظلمه   بچه های من همیشه میپرسن چای با چی  هر چی که باشه   بعدش میگن نمیشه بدون چایی بخوریم   کل آشناهامون فقط مادرم با چایی قند میخورن باقی یا چای تلخ یا با شکلات کیک و.....   خودمم باعناب میخورم یا انجیر  

طرفای ما که اینطوره خدایی با اینهمه شیرینی خوشمزه دیگه قند خوردن با چایی ظلمه بچه های من همیشه م ...

خوب اگه برای ضررش باشه که شیرینی هم مضره 

نهایت با توت خشک،کشمش و....یه همچین چیزایی میشه جایگزین کرد که مضر نباشه 

ولی من خودم با اینکه سنم بالا نیست فقط به خاطره قند چای می‌خورم بدون قند اصلا بهم نمیچسبه

خوب اگه برای ضررش باشه که شیرینی هم مضره نهایت با توت خشک،کشمش و....یه همچین چیزایی میشه جایگزین کرد ...

به خاطر ضررش که نیست  اما با وجود این همه شیرینی خوشمزه قند دیگه از رونق افتاده  خدایی کیک شیرینی خامه ای و ..... شکلات کاکائو  حتی بیسکویت نقل و شیرینی های محلی حتی حلوا رو بزاری قند بخوری     برم ی چایی دم کنم بزنیم بر بدن 

سلام. 

قندها با فرآیندهای مختلفی حاصل می‌شن، بعضی‌شون همون دانه‌های شکر هستند که یک مرحله شیمیایی روشون انجام می‌شه و به هم می‌چسبند و به شکل حبه در می‌آن.

یک سری هم قند پختنی هستند که بعد پخت، کله قند حاصل می‌شه و بعد شکسته می‌شه‌ و روی بسته‌بندی‌شون هم می‌نویسه. این‌ها باکیفیت‌تر و گرونترن.

تو خانواده ما هم به مصرف چای قند پهلو تمایل بیشتری هست و براشون مهمه حتما قند با کیفیتی داشته باشیم که موقع چای خوردن زود آب نشه.

قندهای مختلفی رو امتحان کردیم و بینشون قند پردیس، بیش از همه مطلوب اومد. فروشگاه‌های زنجیره‌ای هفت داردندش. بسته‌بندی کوچک هم داره، می‌تونید بخرید و اگر  همونی بود که می‌خواهید؛ بعد بیشتر بگیرید.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.