2777
2789
عنوان

تو رووووو خدا بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 59 پست
رفتیم پیش دعانویس گفت درستش میکنم ولی مامانم نمیدونه عکس .... ازم داره

انشالله درست میشه فقط کاری نکن بفهمه ترسیدی.....بعدش فکرنمیکنم پسرخاله ت همچین کاری کنه 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
جوابشو که نمیدمولی دیگه هی استرس دارم پخش نکنه

استرس نداشته باش گلم

مگه آقای قاضی را ندیدی

اول از همه خودش گیر میفته

بیخیال راه ارتباطی را قطع کن کامل.نه اینکه حواب ندی کلا تلفن را خاموش کن که بفهمه اصلا چرت و پرت هاش به گوشت نمیرسه

میدونه با این گنداش کسی باش زندکی نمیکنه میخواد با تهدید زندگی تو را هم نابود کنه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابروت پیش کی میره از کی میترسی؟از حوانوادت یا اینکه توی اینستایی جایی پخش کنه؟اگه مشکل خانوادته بهشو ...

از خانواده از مردم 

مطمئنی پخش نمیشه تو اینستا؟؟ استوری بزاره یا چی

یا برا برادرم بفرسته

خانوادم تعصبین آره

از خانواده از مردم مطمئنی پخش نمیشه تو اینستا؟؟ استوری بزاره یا چییا برا برادرم بفرستهخانوادم تعصبین ...

اره قشنگم ببین انقدر ازین فیلما و عکسا توی اینترنت مره کسی کار به عکس یه دختر ۱۲ ساله نداره 

ولی باید به خانوادت بگی بگو زورت کرده اذیتت کرده رازی ازت میدونه چمیدونم یخ بهانه اینطوری جور کن 

برای بچه ۱۲ ساله یه تهدید کوچیکم لازمه تا تن به هرکاری بده حرفتو باور میکنن 

به هیچ عنوان جوابشو نده گوشیتم یه مدت استفاده کن تا ببینی هیچ علطی نمیکنه 

حالا که خانوادت تعصبین مطمین باش به هیج عنوان نمیزارن پسریکه انقدر بی غیرته کاری بهت داشته باشه از جنبه خوبش نگاه کن به قضیه

اره قشنگم ببین انقدر ازین فیلما و عکسا توی اینترنت مره کسی کار به عکس یه دختر ۱۲ ساله نداره ولی باید ...

من خانوادم جریانن که دیگه نمیخوامش و میخوان زنگ‌بهشون بزنن و این که رفتیم پیش دعا نویس گفت درستش میکنم ولیییی نگفتم عکس .... ازم داره و نمیتونم بگم میگم چرا بگم شاید پخش نکرد

میگم عاقل نیستلاته

ببین یاباید اونقدراین پسرخاله ت رو اول بازبون نرم خامش کنی که عکسارو یجوری توگوشیش پاک کنی که باز بعدا باهموناتهدیدت نکنه...یاکه فقط بگی پخش کنی بیچاره میکنیم همین..راه دیگه نداری 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
ببین یاباید اونقدراین پسرخاله ت رو اول بازبون نرم خامش کنی که عکسارو یجوری توگوشیش پاک کنی که باز بع ...

رام‌نمیشه عکس ها رو داره همیشه حذفم نمیکنه

ولی نمیدونم پخش میکنه یا نه

من خانوادم جریانن که دیگه نمیخوامش و میخوان زنگ‌بهشون بزنن و این که رفتیم پیش دعا نویس گفت درستش میک ...

اگه اینطوره فعلا چیزی نگو ولی به محض اینکه دوباره بحثش پیش اومد خودت فورا فورا برو به خانوادت بگو 

فعلنم نکرا نباش رو درست تمرکز کن قشنگم

اگه اینطوره فعلا چیزی نگو ولی به محض اینکه دوباره بحثش پیش اومد خودت فورا فورا برو به خانوادت بگو فع ...

مرسی عزیزم

ولی نمیتونم این عکس ... رو بهشون بگم پناه بر خدا شاید گوشیش سوخت با خودش تصادف کرد یا پخش نکرد

ولی اگه پخش می‌کرد دیگه تهدید چیه