2777
2789
عنوان

تو رووووو خدا بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 59 پست
خب نمیدوننتو ۱۶ ندادم زیر ۱۴ بودم

کاش وقتی خانواده ها تعصبین همچنین کارهایی نکنین  زیر 14یا بالای 14هم دلیل نمیشه اشتباه به این بزرگی کرده باشی به جای دعا نویس هم برو فتا بگو ازم عکس داره تهدید میکنه تمام

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

مرسی عزیزمولی نمیتونم این عکس ... رو بهشون بگم پناه بر خدا شاید گوشیش سوخت با خودش تصادف کرد یا پخش ...

امیدوارم چیزی نشخ ولی به هیچ عنوان رو بهش نده

اگرم بحثش دوباره پیش اومد تحت هر شرایطی بود به مامانی کسیت بگو ولی فعلا نگران نباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش وقتی خانواده ها تعصبین همچنین کارهایی نکنین زیر 14یا بالای 14هم دلیل نمیشه اشتباه به این بزرگی ...

خب نمیخوام خانواده بفهمن عکس... ازم داره فتا باید مادر یا پدر باهات باشه

دقیق نمیدونم ولی این خیلی وقته ۲    ۳ ساله میشه نفرستادم

خب نمیخوام خانواده بفهمن عکس... ازم داره فتا باید مادر یا پدر باهات باشهدقیق نمیدونم ولی این خیلی وق ...

نه لازم نیست همراهت باشن بهشون هم بگو نمیخوام خانواده ام بفهون نمیگن به خانواده ات

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

دوریم ۱ ساعت با ماشینه آخه چجوری

بگواصلا ۲۴ساعت راهه...اگه آبروت برات مهمه اینکارومیکنی عزیزم...هرجورشده به یه بهونه ای برو...اگه واقعا میتونی اینکاروکنی

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
بگواصلا ۲۴ساعت راهه...اگه آبروت برات مهمه اینکارومیکنی عزیزم...هرجورشده به یه بهونه ای برو...اگه واق ...

خب نمیزارن برم تو

مامانم نمیزاره بدش ازم میاد

همین الان دعوا باهاشون کردم 

پسره بدش ازم میاد 

خب نمیزارن برم تومامانم نمیزاره بدش ازم میادهمین الان دعوا باهاشون کردم پسره بدش ازم میاد

پس بیخیال.

توبه کن ..توکلت به خداباشه..ازخدابخواه که آبروتوحفظ کنه و...مطمعن باش خداناامیدت نمیکنه..بشرطی که اصلا دیگه سراغ این کارانری عزیزم

پس بیخیال.توبه کن ..توکلت به خداباشه..ازخدابخواه که آبروتوحفظ کنه و...مطمعن باش خداناامیدت نمیکنه..ب ...

به خدا توبه کردم با خدا همیشه حرف میزنم و گریه میکنم

اصلا شاید عکس ها رو از دست داده باشه نمیدونم 

به خدا توبه کردم با خدا همیشه حرف میزنم و گریه میکنماصلا شاید عکس ها رو از دست داده باشه نمیدونم

کارخوبی میکنی...آره شایدم حذف شده کوالکی تهدیدت میکنه ...ولی اصلا ازش نترس اون اگه میخاس پخش کنه تواین مدت اینکارومیکرد

اره قشنگم ببین انقدر ازین فیلما و عکسا توی اینترنت مره کسی کار به عکس یه دختر ۱۲ ساله نداره ولی باید ...

این ۱۴ سالش بوده نه ۱۲

Tunnel Vision