2777
2789
عنوان

تو رووووو خدا بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 59 پست

بچه ۱۶ ساله رو چه به ازدواج

بنظرم خودت زودتر برو به خانوادت بگو ازم عکس زوری گرفت یا یه رازی ازم میدونست بعد تهدیدم گرده اگه براش عکس نود نفرستم اون عکسارو پخش میکنه حالام داره تهدید میکنه عکسای نودمو پخش میکنه 

نهایتش مگه کتک نیست؟ بهتر یه عمر بدبختیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این ۲ سالی میشه دیگه نفرستادم

خیلیم بچه نبودی پس 

نذار از ترست سو استفاده کنه 

خودتو بدبخت نکن تهش کتک و .. ایناس دیگه بدتر از این نمیشه ک میشه ؟

اصن عکسارو هم پخش کنه کی میتونه بفهمه واقعیه ؟

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

بچه ۱۶ ساله رو چه به ازدواج بنظرم خودت زودتر برو به خانوادت بگو ازم عکس زوری گرفت یا یه رازی ازم مید ...

آبروممم میره اگه پخش کنه

خانوادم نمیدونن عکس ....

ولی در جریان هستن قراره بابام زنگ‌بزنه بگه دیگه مزاحم دخترم نشو

آبروم میره اگه پخش کنه

نه فداتشم خودتو بزن به اون راه.بگو چرا بی اجازه رفتی سر گوشیم

بعدشم صورتت که نیست فقط خونوادت میفهمن و تمام

ترس نشون نده از خودت به هیچ وجه هم جوابشو نده

هییییچ غلطی نمیتونه بکنه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
مادرمو تو جریانه ولی نگفتم عکس ....مادرم میگه هیچ غلطی نمیکنه

خوب دیگه پس بیخیال الکی حرص نخور..اگه عکساتوپخش کنه واقعا ناموس حالیش نمیشه....اون زندون رفته میدونه اگه یوقت عکساروپخش کنه چه مجازات سنگینی درانتظارشه...اصلا نترس فقط دیگه کلا ازهمه جابلاکش کن 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
نه فداتشم خودتو بزن به اون راه.بگو چرا بی اجازه رفتی سر گوشیمبعدشم صورتت که نیست فقط خونوادت میفهمن ...

بعد اصلا خانواده نمیگن جرا عکس ... از خودت تو گوشی داشتی؟؟

به نظرت پخش میکنه؟

خوب دیگه پس بیخیال الکی حرص نخور..اگه عکساتوپخش کنه واقعا ناموس حالیش نمیشه....اون زندون رفته میدونه ...

رفتیم پیش دعانویس گفت درستش میکنم 

ولی مامانم نمیدونه عکس .... ازم داره

میتونم بگم فتوشاپه؟ولی وسایل خونه معلومه چیبه نظرت پخش میکنه؟

آره 

تهش خانواده میفهمن دیگه 

راستشو بخوای دیدم پخش کردن ولی اون طرف خیلی لا.شی بود اینو نمیدونم شاید برای سواستفاده فقط میگه

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

بعد اصلا خانواده نمیگن جرا عکس ... از خودت تو گوشی داشتی؟؟به نظرت پخش میکنه؟

نمیکنه فداتشم

پخش کنه اول از همه خودش گیر میفته فقط میخواد از طریق اونا از شما سواستفاده کنه

مراقب باش به خاطر چندتا عکس آینده تو خراب نکنی

تورو خدا دیگه جوابشو نده

یه مدت کامل گوشیت را خاموش کن به خانواده ت هم بگو میخوام رو درس هام تمرکز کنم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
آبروممم میره اگه پخش کنهخانوادم نمیدونن عکس ....ولی در جریان هستن قراره بابام زنگ‌بزنه بگه دیگه مزاح ...

ابروت پیش کی میره از کی میترسی؟از حوانوادت یا اینکه توی اینستایی جایی پخش کنه؟

اگه مشکل خانوادته بهشون بگو ۱۱ ۱۲ سالت بوده زورت کرده 

اگرم میترسی جایی پخش کنه هیچ جایی نمیتونه پخش کنه اینستاگرام و اپای دردسترس ممنوعیت برای این چیزا دارن اگرم پخش کنه هیچوی قرار نیس بفهمه ماله کیه

البته که من صددرصد مطمئنم این یارو هیچ گوهی نمیخوره

درضمن اگه خانوادت ادمای تعصبی هستن انقدریکه حاضر نیستی بهشون بگو مطمین باش اگه کسی عکستو پخش کنه زندش نمیزارن

از هیچی خجالت نکش مرگ یبار شیونم یبار بهشون بگو خودتو خلاص کن بچه ۱۲ سالهکه چیزی نمیدونه