2777
2789
عنوان

چرا بعد از بچه دار شدن زندگی تلخ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 103 پست
نه.اینطور نیست.باید مدیریت کنین.من از ۴ ماهگی گهواره ی بچه مو خارج اتاق گذاشتم.ولی درب اتاق باز بود ...

خب کی ب شما یاد داده و اینکه چند سالتونه

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه دید وحشتناکی بچه عشق زندگی فصل جدید رشد و بزرگ شدن خود مادر خودش رو در درون بچه پیدا کردن دید شما ...

چون نظرم با نظر شما یکی نیست وحشتناکه! بله همه این قشنگیا رو داره ولی سخت و پرمسئولیته باید خودتو فراموش کنی

ما چی بگیم پس که دوقلو هستن و این وسط نمی دونم چه جور به روال قبل برگردیم.الان از حالا استرس واکسن ب ...

منم مث خودتم خودمو شوهرم روانی شدیم چن وقتشونه بچه هات؟منم مردم از استرس واکسن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حالا ببین دوتا چ میشه

منم بعد از تولد بچه ی دوم حدود یه سال شوهرم ار خونه فراری شده بود رفیق باز شدید همش بیرون بود ۱۲ شب میومد خونه دوباره ۳ شب میزد بیرون هر روز دعوا داشتیم الان بچه ام نزدیک دوسالشه خدا رو شکر خیلی بهتر شده

اره نمی دونم چرا پسر منم خیلی اذیت می کنه اندازه 3 تا بچه ازم کار می کشه

کلا بچه دوم میاد خیلی زندگی عوض میشه من حتی فرصت صحبت با همسرم رو ندارم همش کار همش خونه ریخت و پاش حسابیدرگیریم 

بچه که میاد بین زنو مرد فاصله میافته تازه آقا فکر خیانت به سرش میزنه

دقیقا 😅

ولی خیلی از زن ها بدون پول بدون همه چی میارن که شوهرشون پایبندتر بشه

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

دیگ پیاز داغ زیاد نکن عزیز💔

راست میگه منظورش رو بد متوجه شدی ، بچه دار شدن یعنی اتمام استراحت و شادی ، ولی بجااااش یوقتایی با تمام خستگی آدم تمام امید و قلبش میشه همون بچه 

اسی خیلی فداکاری کردی دومی رو آوردی من دخترم ۳سالش هست شوهرم حرف بچه دوم میزنه دلم میخواد خودمو از تراس پرت کنم پااااایین با اینکه عاشق دخترم هستم 😁

دقیقا 😅ولی خیلی از زن ها بدون پول بدون همه چی میارن که شوهرشون پایبندتر بشه

شوهر خودم الان برای بیمه ماشین و پول پیش خونه لنگ پول گرفتن از صاحب کاراشه ولی دوماه پیش بهم خیانت کرد یعنی نگفت بذار این پولو بذارم کنار شاید دوماه دیگه لازمم بشه برای خیانتش کنار گذاشته داشت ولی برای پول پیش چشمش دنبال طلاهای من بود منم گفتم خونه خودته به من چه. طلا ندادم بهش الان داره خودشو به درو دیوار میزنه که پول پیشو جور کنه 😏