2777
2789
عنوان

نامزدیاهمسرکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 118 پست

❌❌❌❌ من کوردم بچه ها ...رسم ما یکم فرق داره ....ما رسم سیسمونی و شب یلدا و عیدی و اینا اصلا نداریم  و کلی رسم خودمون که الان وقت گفتنشو ندارم ...به خاطر همین تفاوت فرهنگی ها سعی میکنن با خودشون وصلت کنن بوس به همتون 😘😘😘

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خودم متولدشمال هستم

دیگه چه بهتر 😉 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کردا بیش تر برای ازدواج تمایل به ازدواج فامیلی دارن.

اکثر ازدواجاشون فامیلیه تا جایی که دیدم.

ولی ما فارسا میگیم دوری و دوستی،،،،ازدواج فامیلی اصلاً نداریم.

این یعنی اختلاف فرهنگ و وقتی مادرم به عمه ام گفت ما نه حاضریم دخترمون با فامیل وصلت کنه نه پسرمون ناراحت شد شدید!!!!

می گفت لابد می خوای با فامیلای خودت ازدواج کنه در صورتی که من با غریبه یه شهر دیگه ولی هم زبان خودم وصلت کردم.

.....

کردا بیش تر برای ازدواج تمایل به ازدواج فامیلی دارن.اکثر ازدواجاشون فامیلیه تا جایی که دیدم.ولی ما ف ...

الان بینشون ازدواج فامیلی خیلیییی کم شده خیلی

کردا بیش تر برای ازدواج تمایل به ازدواج فامیلی دارن.اکثر ازدواجاشون فامیلیه تا جایی که دیدم.ولی ما ف ...

دقیقاافارساوهمینطورشمالیاخیلی غریب نوازومنعطف هستن اماکوردایم طوری حس خودشیفتگی دارن نسبت ب دیگران برای مثال اگریک دخترفارس جذاب وزیباوعالی باشه ویک دختر هم زبان وآشنای خودشون ک معمولی باشن درنهایت سمت اون همشهری میرن و زیبایی موقعیت اجتماعی هم براشون مهم نیس

الان بینشون ازدواج فامیلی خیلیییی کم شده خیلی

چون دوستی دختر و پسر رایج شده دیگه بینشون.

با غریبه ها آشنا میشن

میرن دانشگاه شهرای دیگه 

اما نسلای قبلشون فامیل بودن بیشتریاشون.

.....

چون دوستی دختر و پسر رایج شده دیگه بینشون.با غریبه ها آشنا میشنمیرن دانشگاه شهرای دیگه اما نسلای قبل ...

اره دقیقا ولی اصولا سعی میکنن همزبان خودشون رو بگیرن

بهترین کار همینه که هم زبان خودشون باشه طرف.

اره دقیقا اینجوری اختلاف به حداقل میرسه 

دقیقاافارساوهمینطورشمالیاخیلی غریب نوازومنعطف هستن اماکوردایم طوری حس خودشیفتگی دارن نسبت ب دیگران ب ...

شمالیا که خیلی شاد و مهمون نوازن.

همسر من شمالیه من این جا غریبه ام بینشون...اصلاً ولی حس غربت ندارم...از جاریم گرفته تا خواهرشوهرام و مادرشوهرم و حتی خاله های شوهرم هوامو داشتن انگار منو هزاران ساله می شناسن.

اما کردا راضین با هم زبان و قومیت خودشون بیش تر وصلت کنن.

موقعیت مالی و اجتماعی هم براشون مهم نیست زندگی رو سخت نمی گیرن.

.....

شمالیا که خیلی شاد و مهمون نوازن.همسر من شمالیه من این جا غریبه ام بینشون...اصلاً ولی حس غربت ندارم. ...

خیلی منعطف هستن برعکس چیزی ک دیگران اکثرامیگن شمالیاغریب نوازنیستن واینامن خودم ازسمتی شمالی هستم کاملامهربان وباغریبه هامنعطف هستن ازنظرچهره و زیبایی هم چ بساخیلی زیباتروظریف ترهستن نسبت ب مناطق دیگ