2777
2789
عنوان

به هر حال ارامشمون یه جا گرفته میشه

107 بازدید | 18 پست

من اهل دوز پسر بازی و این حرفا نیستم سعی میکنم جوری باشم که حرفی پشتم نباشه نقش نه ها کلا اخلاقمه ولیییییی همچنان اذیت میشم مثلاً کارم راه نمیفته الکی بهم گیر میدن و... انگار دنیا هر جوری باشی پدرتو درمیاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا اینجوری میشه ؟

اونجا با یه برادری پدری آشنایی نمیتونی بری؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

مگه ما که اهل دوز پسر بازی هستیم سر زبونیم یا کسی بهمون گیر نمیدع؟! ربطش رو نفهمیدم

ن ببین منظورم اینه با چیزایی مثل خیانت و کم محلی و ... که تورابطه اینجوری هست درگیر نیستیم ولی جای دیگه عوضش درمیاد 

عزیزم مگر نمیدونی نماز به عمد نخوندن مثل شرک ورزیدن به خداست و از دین خدا خارج شدنه؟

بخدا می‌دونم و هر روزم غذا میکشم و‌گریه میکنم هیشکی درک نمیکنه نمیتونممممممم یه چیزی مانعم‌میشه انگار تو زندونم

بخدا می‌دونم و هر روزم غذا میکشم و‌گریه میکنم هیشکی درک نمیکنه نمیتونممممممم یه چیزی مانعم‌میشه انگا ...

ببین من بارها این مشکل رو دیدم و تنها راهی که به نظرم رسیده، اینه اول بدونیم خدا از ما چی میخواد

برای همین به امید خدا و امام زمان علیه السلام، تاپیک قرآن خوانی به فارسی زدم، اگر دوست داشتی شرکت کن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
ببین من بارها این مشکل رو دیدم و تنها راهی که به نظرم رسیده، اینه اول بدونیم خدا از ما چی میخوادبرای ...

باشه عزیزم حتماااااا

من‌میخوام‌یکی باشه با هم بخونیم و منم از این حالت کسالت دربیام متاسفانه اطرافم هم کسی نیمخونه می‌دونم توجیحه ولی بخدا دلم نیزه برای نماز و عبادت ولی انگار منجمد شدم نمیتونم پاشم بخونم