2777
2789
عنوان

پرستاریم ولی ی مدته پزشکیا دنبالمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 45 پست
بله طبق تاپیک‌هاش...

گونا داره بزاریم دلش خوش باشه😂☹️

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری از دست ما بر نمیاد. خودش باید خودشو نجات بده. درمورد هر موضوعی هم چندتا تاپیک میکنه😐

ببخشیدا ولی خودش میخاره😐🤣

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

چون پزشکا می دونن پرستارا راحت پا می دن برا همینه معمولا تو نخ پرستاران ولی با خانم دکترا ازدواج می کنن 

به نظرم تن به رابطه ی الکی نده خودت رو سنگین بگیر که نگن این هم راااحت وا داد

بزار برا به دست آوردنت بهاش رو بدن 

شنیده بودم پرستارا که شیفت شب وامیستن تا صبح مشغول دوس پسر بازین ولی باور نکردم اما با این اوصاف واقعیت داره دیگه یه دختر چقد باید هول باشه متاسف شدم برای کادر درمان 😤😤😤

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

عزیزم ربطی واقعا به رشته نداره معمولا

به زیبایی و شعور اهمیت میدن و جذب میشن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

تاپیکاتو دیدم تو که پرستاری. یکم روی خودت تمرکز کن .. بخدا خواسته شدن توسط پسر نباید برای تو افتخار باشه 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شنیده بودم پرستارا که شیفت شب وامیستن تا صبح مشغول دوس پسر بازین ولی باور نکردم اما با این اوصاف واق ...

کادر درمان اوضاعشون خیلی خراب شده

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بخاطر چی دنبالتن؟ 

تحویلشون میگیری یا خیلی خوشکلی؟ 

در هر صورت قصد جدی داشته باشن خاستگاری رو مطرح میکنن نه میفتن دنبالت

دنبال کسی این روزا میفتن که دختر خوبی نباشه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

عزیزم باید ببینی الان هدفت چیه رابطه طولانی یا کوتاه مدت من باشم از تو فیلد کاری خودم کسی انتخاب نمیکنم مثلا پرستاری با مهندس بهتر جوابه چون تداخل پیش نمیاد بعدش هر چی کمتر زندگی شغلی همدیگه بدونید بهتر

کاش تو اینجا بودی 💔