2777
2789
عنوان

دعوا شدید بین داداش هام🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 39 پست
حرف برادر بزرگترتون که اصلا منطقی نیست ولی برادر کوچیکه هم الان اصلا سن ازدواجش نیس

خودش میگه ۲۲ سالمه تا عروسی کنیم میشع ۲۴ که من تا اون موقع خونه هم خریدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااازدواج چه ربطی به بزرگی کوچیکی داره..مونده به موقعیتش..نمیخوام قضاوت کنم..ولی نسبت به موفقیت کو ...

ما می‌ترسیم بزرگه سر خورده شه و عزت نفسش بیاد پایین

خدا بیشتر بهشون بده ولی واسم سوال شد چجوری تو سن ۲۲ سالگی معاون مدرسه ست... دیگه خیلی زود آدم لیسانس ...

۲۰ فارغ شد از فرهنگیان یک سال معلم بود شد معلم نمونه الان معاون مدرسه هست .

تازه نامه اومده ۳ سال بعد معاونی مدیر میشه

خانوادم میگن بزرگتر سر خورده میشه

نه عزیزم بردارتون علاقه داره ازدواج کنه پیشنهاد بدین شما به خانواده که کمک مالی میدیم به برادر بزرگتر و برادر کوچک ولی جدا از این پیشنهاد خیلیا منتظر موندن خواهر برادر بزرگتر ازدواج کنن و موردای خوب خودشون از بین رفت پس اینکارو نکنید

ما می‌ترسیم بزرگه سر خورده شه و عزت نفسش بیاد پایین

چی بگم والله..پس با داداش کوچیکه حرف بزنید..

عزیزم یکم هم حق رو به کوچیکه بدید..اگه موقعیتش رو از دست بده از چشم شما میبینه..

نمیشه لااقل نامزد کنن تا کار بزرگه درست بشه؟

چی بگم والله..پس با داداش کوچیکه حرف بزنید..عزیزم یکم هم حق رو به کوچیکه بدید..اگه موقعیتش رو از دست ...

خود داداش کوچیکمم میگه نامزد بشم تا ۲ سال اگه کار داداش بزرگه درست شد بعد عروسی کنم