2777
2789
عنوان

فامیل عق ده ای دارید شماهم

101 بازدید | 6 پست

که دم‌به دقه از بچه هاش نوه هایش عکس بزارم قربونش صدقشون بره

انگار زندگیشون میخاد بکنه تو چشم بقیه

رابطمون در حد سلام علیک خداروشکر

استوری واتساپش شده آلبوم من مخفیش کردم کلا

ب شما ک کاری نداره یا فضولی نکرده تو زندگیتون ب اعضای خونواده ذوق می‌کنه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ببخشید گلی

ولی فضای مجازی شخصیشه 

دوست داره از عزیزانش بذاره!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقده ای یعنی دقیقا چی...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

چندوقت پیشم یکی بود تاپیک زد می‌گفت فامیلای عقده ایمون عکس بچه ها یا همسراشونو میذارن بک گراند😶‍🌫️😶‍🌫️

شما نبودی؟؟😅

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یعنی با پروفایل و استوری مردم هم کاردارید که چی بزاره چی نزاره؟! 

خصوصی برات ارسال نکرده که! عجبا

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.