2777
2789
عنوان

همسایمون دخترشو نمیبره بیرون ب هوای من

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 48 پست
خیلی پرروان بعد بچه های من میرن خونش زورشون میاد یه تیکه اسباب بازی بدن دستشون

اصلا بهونه نیار ،رک بگو نه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
نفهمیدم چی شد

اها الان گرفتم یباردیگه خوندم فهمیدم، ازاونجایی که نمیبرتش تاگریه کردمن برم بیارم خونمون، اینجاشو ازبس نرمال نبود نگرفتم واقعا اینجورآدمایی هستن، بخاطر همین نگرفتم چی شد، عجیبه چقدرو دادین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این کارا فقط دردسر برا ادم درست میکنه،یه بار بگو نه،یه عمر اسایش داشته باش،

اره خیلی کمتر کردم رفت و امدمو 

بخدا پارسال حامله بودم دخترمم چهار سالش بود مجبور یودم برم تو مترو میدون شهدا ک قیامته یکبار نگف بچتو بزار پیش من خودت با خیال راحت برو

امروز که دیدیش بگو بچت خیلی گریه میکرد صداش میومدنمیدونم چش بودبزار بدونه عمدا نرفتی سر بزنی تا حساب ...

متاسفانه خیلی ب من اعتماد دارن حتی خونشونم براشون مهم نیس چند روز چند روز نیستن

متاسفانه خیلی ب من اعتماد دارن حتی خونشونم براشون مهم نیس چند روز چند روز نیستن

شما اسایش خودت باید برات مهمتر باشه ،تا نظر همسایه و بچه همسایه،

اون یکی بچه اش بزرگه ک کوچیکه رو پیشش میذاره؟

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
شما اسایش خودت باید برات مهمتر باشه ،تا نظر همسایه و بچه همسایه،اون یکی بچه اش بزرگه ک کوچیکه رو پیش ...

اره اون کلاس پنجم ولی خیلی لج داره باهاش اصلا پیشش نمیمونه مادرشم اینو میدونه