2777
2789
عنوان

کیا مثل من از مادرشون بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 94 پست
🤣باشه اوکی

باشه اوکی 😂😂😂 

داداش نصف مشکلاتی ک بچه ها گفته بودنو منم داشتم دیگه 

انگار مثلا پست بچه ها رو زیر تاپیکت نخوندم اومدم پست گذاشتم دیدم... ی لحاظ های دیگه بدترشم دیدم اتفاق های افتاده بود ک اگه الان برای یکسری از همین بچه هایی ک کامنت گذاشتن میوفتاد زمین و زمان و به هم می دوختن دیگ فوقش شد دوماه افسردگی بعد با صحبت خوب شد... 🚶🏻‍♀️

حالا تو بگو باشه اوکی...

باشه اوکی😂👍🏻👍🏻

بعضیا غیر مستقیم میان تیکه میندازن میرن مثلا من میگم مادرم اینطوری بود برا همین قطع رابطم ب جا تاسف ...

اصلا چرا میان این تاپیک 

ما در مورد اونایی که مشکل مارو دارن صحبت میکنیم نع اونایی که نفسشون از جای گرم بلند میشه 

به تخم چپت 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشه اوکی 😂😂😂 داداش نصف مشکلاتی ک بچه ها گفته بودنو منم داشتم دیگه انگار مثلا پست بچه ها رو زیر ت ...

بابا تو حالت واقعا خوش نیست 

بیا برو بابا بچه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
میدونی آزادی من چجوریه؟ مثل پرنده ای که سالها حسرت پرواز داشت اما درب قفس بسته بود. الان در قفس باز ...

واقعا سخته 💔💔💔💔💔💔💔❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🩹

اصلا چرا میان این تاپیک ما در مورد اونایی که مشکل مارو دارن صحبت میکنیم نع اونایی که نفسشون از جای گ ...

عزیزم عقده است حس کمبود های که تخلیه نشده و همیشه می‌خوان خودشونو برتر بدونن وگرنه خب هر کسی تو چیزی شانس میاره تو چیزی نمیاره باید بیایم توهین کنیم ؟میبینی توم شوهرت خیلی مرد خوبی میشه ولی خب اینم میدونم اون جایی ک اونا خالی کردن هیچوقت پر نخواهد شد 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
عزیزم عقده است حس کمبود های که تخلیه نشده و همیشه می‌خوان خودشونو برتر بدونن وگرنه خب هر کسی تو چیزی ...

والا ماهم هزارتا مشکل داشتیم عقده ای نشدیم اینا بیمار اند 

ببین گول زدن خودت دو نوعه یا دروغو باور میکنی یا حقیقتو باور میکنی.... میل خودته

همین مونده تو مزاج منو تشخیص بدی پشت سرت درو ببند صدای ویز ویز خرمگس همیشه آزار دهنده اس مگع نه ؟

بعضیا غیر مستقیم میان تیکه میندازن میرن مثلا من میگم مادرم اینطوری بود برا همین قطع رابطم ب جا تاسف ...

شاید اونام مثل من زجر کُش مادر شدن. 

منظورشون اینه نزار نسلت مثل ماها بشه. 

من به هر مادری میگم تروخدا برا دخترت بهترین باش. 

ریشه ادم قوی باشه ساقه هزار بار بشکنه باز رشد میکنه. 

امان از وقتی ریشه ادم سست باشه. 

من همیشه گفتم مادر نمیشم. چون نمیخام یه مادر مثل مادر خودم بشم. از دختر بچه ها فراریم. چون فکر میکنم همشون قرار بدبختی بکشن. 

شاید اونام مثل من زجر کُش مادر شدن. منظورشون اینه نزار نسلت مثل ماها بشه. من به هر مادری میگم تروخدا ...

مگه من نشدم؟ولی خوب نیس ی مادر رو با دخترش مقایسه کنی 

مثلا یکی مادرش اصلا بد کاره باشه بیان بگن توم مثه مادرت نشو ها 

خب آدم از این کلمه متنفره چرا باید من شبیه کسی باشم که فقط منو ب دنیا آورده و زجر داده 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
مگه من نشدم؟ولی خوب نیس ی مادر رو با دخترش مقایسه کنی مثلا یکی مادرش اصلا بد کاره باشه بیان بگن توم ...

انگار ناخوادگاه تاثیر میزاره.‌

مادر من اصلا دختر دوست نیست. 

منم همینطور شدم. 

نمیدونم یسری اخلاقاش ناخوداگاه رو من کپی شد. 

شاید شما سنت کمتر بوده و خدا نجاتت داده. 

از ۳۰ سالگی به بعد هنوز کنار مادر روانپریش باشی. کم کم روانپریش میشی . مثل من 

دمش گرم تونست منو همون بدبختی که ارزوشو داشت بکنه. 

خدا قوتش بده الهی

خرمگس چیه داداش چی میگی کی خواست مزاج تو رو تشخیص بده😂😂

علاوه بر مشکلات دیگه مشکل دیداری هم داری حتما به چشم پزشک مراجعه کن پست اولتو ببین 🤣🤣🤣🤣😊