2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلیش ریاضی بود که ریدم ۱۹ میشمبقیه رو هم مهم نیست حتما ۲۰ میشم

وای تو چقدر منی 

نهمی ؟ من فردا ریاضی دارم 

و تمام ترسم فقطططط و فقطططط ریاضیه

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

من صدامو اصلا تغییر نمیدم حتی روشم کار نکردم نمیدونم چرا ولی بدم میاد کسی صداشو تغییر بده و نازک کنه

یا دیدی بعضیا صداشونو شبیه اون خانم توی بانک که میگه شماره صد و بیست و یک میکنن😂😂

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

اصلیش ریاضی بود که ریدم ۱۹ میشمبقیه رو هم مهم نیست حتما ۲۰ میشم

ولی خیالت تخت ، چون ۱۹ شدی و مستمر ۲۰ داده داخل کارنامه ۲۰ میشی و از معدلت کم نمیشه

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

خب الان چه گناهی کردیم صدامون تراکتوره😭

با خودت تمرین کن عشوه بیا

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
یا دیدی بعضیا صداشونو شبیه اون خانم توی بانک که میگه شماره صد و بیست و یک میکنن😂😂

وای اره اصلا چندشم میشه 

اما بنظرم کار درست همونا میکنن چون ما خانمیم باید نازک باشه صدامون وظریف 

الو اقا محمدددددد💋😂

🤣🤣🤣

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷