2777
2789
عنوان

کاش میشد متاهل نبودم و دوباره ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 24 پست
خوب نتیجه چیه؟توصیه شون چیه میگن درست میشه یا میگن جدا شی بهتره

سیاست مشاوره اینه که طوری موضوع رو. ببرند سمتی که جلسات فقط کش پیدا کنه ... عین این مامانبزرگ ها میگن حالا بیایید تا ببینیم چی میشه ۲۰ جلسه رفتیم هیچی نشد

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

سیاست مشاوره اینه که طوری موضوع رو. ببرند سمتی که جلسات فقط کش پیدا کنه ... عین این مامانبزرگ ها میگ ...

خانواع ات چی میگن

ببین همه شرایط رو برسی کن  من نمیدونم شرایط،چطوره

مساله اینه که اگر حاد هست الان جدا بشی بهتره تا یه بچه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیتونم ...یعنی میتونم ها اگر خودمو نادیده بگیرم و لذت بردن از زندگی و عشق برام مهم نباشه میتونم ...

منظورت ازدواج اولمه یادوم؟

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
ادامه بدین تا یادبگیره خودتم انتظارت غیرواقع بینانت حل شه مشاورو باید سالها ادامه بدی ن پنج جلسه ده ...

اینکه انتظار داشته باشم خودش بفهمه رفتار یه مرد متاهل باید چطوری باشه غیر واقعی هست؟

یا اینکه جلو بزرگتر چطور برخورد کنه غیر واقعی هست؟

ما دوسال خرده ای هست عقدیم ؛ هنوز که هنوز وقتی پریود میشم ( حال روحیم به شدت به هم می‌ریزه قشنگ افسرده میشم چندروز) این آقا به جای درک یا حداقل سکووووووت بدتر لج می‌کنه سرد رفتار می‌کنه بحث می‌کنه ولی وقتی بشینم دوساعت هربار سخنرانی کنم که تو مردی باید حواست بهم باشه و فلان این چیزا تازه دوهزاریش میفته 

من از توضیح دادن خستم سر هرچیزی باید ساعتها حرف بزنم باهاش با کلی سیاست که چمیدونم غرورش نشکنه حس بد نگیره و...

دیگه به جایی رسیده کاری به هیچی ندارم چون از توضیح خسته شدم 

منظورت ازدواج اولمه یادوم؟

نه 

بعد چند وقت عقد جدا شدی ؟ 

چند وقت بعد جدایی ازدواج کردی؟

از همسر فعلیت راضی هستی ؟

گاهی با خودت نمیگی کاش طلاق نمیگیرفتم؟

اینکه انتظار داشته باشم خودش بفهمه رفتار یه مرد متاهل باید چطوری باشه غیر واقعی هست؟یا اینکه جلو بزر ...

عزیزم کلا زندگی پر از چالشع  ، من نمیگم مشکل از نگاه توعه شاید واقعا همسرت ی سری اصول اولیه رو بلد نیست اما اگه تلاش میکنه یادبگیره و براش مهمه که سعی کنه این مهمه … کلا ازدواج واقعی خیلی با تو فیلما فرق داره

واقعا مشکلاتتونو با ی مشاور متخصص درمیون بزارید اگه کمک کننده بود باهم دیگه ادامه میدین اگر نه خب این رابطه تموم میشه

نه بعد چند وقت عقد جدا شدی ؟ چند وقت بعد جدایی ازدواج کردی؟از همسر فعلیت راضی هستی ؟گاهی با خودت نمی ...

سوال زیادشد🤭😁😁

بعد ازیکسال جداشدم سعی کردم رابطه رو درست کنم ولی نشد باهم به ارامش نرسیدیم خلاصه 

ازون ورم یکسال بعد جدایی باز عقدکردم دوسال تو عقدبودم بشدت راضیم و صدبارم برگردم عقب باز جدامیشم وباهمسرالانم میمونم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
عزیزم کلا زندگی پر از چالشع ، من نمیگم مشکل از نگاه توعه شاید واقعا همسرت ی سری اصول اولیه رو بلد ن ...

آفرین مشکل منم همینه اگر با یبار توضیح دادن حل میشد که زندگی من الان مثل فیلم هندی بود 

ولی مدام باید براش تکرار کنم چون یه هفته اوکی رفتار می‌کنه بعدش دوباره همون آدمه ...

خودش دیروز پرو پرو بهم میگه اینکه چطوری وضع مالی رو مدیریت کنم میشه هفته ای یکبار یادآوری کنی بهم ؟ تو ذهنم نمیمونه، منم درحواب گفتم هر باری که قرار باشه سر این چیزا کوچییک من برات برنامه ریزی کنم از حس زن بودنم کم میشه ...

مشاور رفتیم اتفاقا زوج درمانگر هم بود حدود ۱۵ جلسه اینا 

ولی دریغ از یه ذره تغیر ... فقط به فکر جیب خودشون کش دادن جلسات

سوال زیادشد🤭😁😁بعد ازیکسال جداشدم سعی کردم رابطه رو درست کنم ولی نشد باهم به ارامش نرسیدیم خلاصه ا ...

انشالله خوشبختی ابدی باشه برات قلبا خوشحال شدم واست...

میشه اینو هم جواب بدی؟ 

بزرگترین عیب همسر قبلیت چی بود که حاضر شدی یه آدم جدید رو انتخاب کنی که دوباره کلی روش سرمایه گذاری کنی؟

انشالله خوشبختی ابدی باشه برات قلبا خوشحال شدم واست...میشه اینو هم جواب بدی؟ بزرگترین عیب همسر قبلیت ...

البته خیلی سخت بود بالاخره ایندتو باهاش تصورکردی دیگه ولی ادمم تایه جایی کشش داره منم دیگه حوصله بحثو بگومگو نداشتم خودش گفت توافقی جداشیم گفتم باشه یکی دوبارم دیدم به خانم دوستش پیام میده باهم حرف میزنن حالامسئله درباره شوهرخانومه بود انگلیسی هم باهم حرف میزدن من نفهمم ولی گفتم چه لزومی داره شماره زن دوستش داشته باشه بخام بگم مشکلاتم باهاش یه طووووومااااره

ان شااالله توهم خوشبخت بشی