2777
2789
فعلا تصمیمی ندارم..شوهرم مگه ivfتعیین جنسیت..من مثل یه مرده ی متحرکم ..توان دوباره باردار شدن رو در ...

اصلا کار درستی نیست 

شما میخوای مفید و هدفمند باشی پسر بیاری مفید و هدفمند میشی؟از خودت راضی میشی؟دخترات ایندشون تضمین میشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
فک میکنم من که اوووونقد درسخون بودم بخاطر روستایی بودن هیچی نشدم امکاناتی نداشتم..دوس دارم دخترام آی ...

عزیزم منم مثله شمام منم درس خوندم بارها آزمون استخدامی دادم حتی قبولم شدم تو مصاحبه رد شدم تو خوبه بچه داری شوهر داری من اونم ندارم یه مادر پیر مریض دارم خرج اونم میدم روزی12 ساعت بیرون خونه کار میکنم بعدشم تو خونه تا 12 شب کارای خونه رو انجام میدم به بچه هات برس کمک کن اونا به جایی برسن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادمای روستا عروسی نمیگیرن ارایش نمیکنن اصلاح نمیکنن ارایشگر خیاط ،کارگاه کوچیک قارچ،کلی شغل دیگه نمی ...

خب اونقدری نیست که بشه پولدار بشی آخه من خودم روستام مغازه داشتم اعصاب خوردیش بیشتر بود پرورش قارچ هم که اصلا بدرد نمیخوره داداش دوستم داشت ورشکسته شد

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
عزیزم منم مثله شمام منم درس خوندم بارها آزمون استخدامی دادم حتی قبولم شدم تو مصاحبه رد شدم تو خوبه ب ...

ای کاش ای کاش جای من و شما عوض میشد 😢کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم

الان با چند سال پیش خیلی فرق کرده اینترنت هست خانواده ها خیلی فرهنگشون بالا رفته خود شما چقدر نسبت ب ...

اره خیلی دنبال کاردرخانه گشتم تایپ و.. اما همش کلاهبرداری بود..هیچ دری به روم باز نیست..

هر کسی یا روز می میرد یا شب،من شبانه روز...

اره حق با شماست منم اطرافم دیدم ..موفقیت لزوما ربطی به درس نداره..مشکل اینه من هیچ استعداد دیگه ای ن ...

خودتو همینطور که هستی بپذیر ..تو زن قدرتمندی هستی ،به این فکر کن تو هم درس و دانشگاه رو تجربه کردی ،هم ازدواج کردی و مادر شدی ،میدونی خیلیا همون حسرت دختر دار شدن رو به دل دارن؟میدونی چقدر از دخترایی که درس خوندن و شاغل دوس داشتن ازدواج کنن؟یا به خیلی‌هاشون خیانت شده و جدا شدن؟تو برو خداروشکر کن هم خودت و بچه هات سالمید هم همسرت سالمه و دست بزن و اعتیاد نداره...خب به خونوادش بچسبه چیه مگه ؟همیشگی نیست این روند...الان مادر پدر خودت کجان؟خدا بیامرزه شون ...پس همیشه به خودت بگو خدایا شکرت بابت همه ی داده و نداده هایت🫂🌹

فقط خالق یکتا❤️
اره دقیقا..من مشکلم ناکامی خودمه بهرحال رشته ی من جوریه توی شهر امکان اشتغال هست به مدرک هم گرفتم شا ...

بنظرم برو پیش روانشناس،حالت خوب میشه،تو کارو زندگی و مادربودن هم موفق میشی،انقدحالت خوب میشه که عاشق زندگیت میشی

اشتباه تو اینه که ظاهر زندگی آدمای شهری رو با باطن زندگی خودت مقایسه میکنی...از نوشته هات فهمیدم شو ...

نه راستش هر دفعه به هرکدوم از گزینه ها فک میکنم چون پدرمادرم فوت شدن و خودمم استخدام نشدم هیچ چاره ای ندارم جز سوختن و ساختن 

بخدا دلم میخواد عکس خودمو و شوهرمو بزارم ببینی هزار بار ازش سرترم خانواده شوهر من همشون سن بالا و پو ...

عزیزم پس بیخیال نظراتشون باش..از روی حسودی میگن

[QUOTE=366182699ت کردن]عزیزم پس بیخیال نظراتشون باش..از روی حسودی میگن[/QUOTE]

رو شوهرمم تاثیر گذاشته بودن خودمم افسرده کردن قطع رابطه کردم البته بعد یه قضیه ای که طولانیه بعد فوت پدرم که بشدت خوشحالی کردن و روز خاکسپاری پدرم دعوا درس

عزیزم منم مثله شمام منم درس خوندم بارها آزمون استخدامی دادم حتی قبولم شدم تو مصاحبه رد شدم تو خوبه ب ...

عزیزم ایشالا همونجوری که تو هوای مامانتو داری خدا هم هوای تو رو داشته باشه

یکی از بزرگترین حسرتها من اینه که هیچ کاری برا مامانم نکردم

خودتو همینطور که هستی بپذیر ..تو زن قدرتمندی هستی ،به این فکر کن تو هم درس و دانشگاه رو تجربه کردی ، ...

اره متوجه شدم که هر کی توی هر جایی هست حسرت یه موقعیت دیگه رو داره..ولی به خودم میگم حیف اونهمه آرزو و امیدیه من داشتم و باید توی این خونه ی نم گرفته مدفون بشه