2777
2789
بنظرم برو پیش روانشناس،حالت خوب میشه،تو کارو زندگی و مادربودن هم موفق میشی،انقدحالت خوب میشه که عاشق ...

خخخ وای خندم گرفت چون روستا هستم امکان رفتن میش روانشناس ندارم

هر کسی یا روز می میرد یا شب،من شبانه روز...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینو نگو بی پناه و بی نکیه گاه باشی خیلی سخته من پدرمم فوت کرده هیچ تکیه گاهی ندارم

پدر منم فوت کرده عزیزم مادرم آواره خونه داداشامه دلم براش خونه 

خانواده شوهرمم خیلی اذیتم کردن پدرم رفت بی پناه گیرم آوردن بیشتر اذیتم کردن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
پدر منم فوت کرده عزیزم مادرم آواره خونه داداشامه دلم براش خونه خانواده شوهرمم خیلی اذیتم کردن پدرم ر ...

درکت میکنم من نزاشتم مادرم آواره شه زندگیمو فدا کردم شما هم ناامید نباش توکلت بخدا

شما رو خیلی دوس دارم من💚🌱زنده باشین

قربونت برمممم من شما رو دوس دارم ❤️

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خدا نکنههههقربان شما😘💚🌱

❤️❤️💋

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اره متوجه شدم که هر کی توی هر جایی هست حسرت یه موقعیت دیگه رو داره..ولی به خودم میگم حیف اونهمه آرزو ...

شآید داری امتحان میشی شاید خدا داره ظرفیتتو می‌سنجد میخواد ببینه میتونی سربلند بیرون بیای ،میتونی تاب بیاری 

فقط خالق یکتا❤️
فک میکنم من که اوووونقد درسخون بودم بخاطر روستایی بودن هیچی نشدم امکاناتی نداشتم..دوس دارم دخترام آی ...

شهر ما سراسری پزشکی یکی داشت ولی یکی از روستاهای شهرمون جمعیتش 1000 نفر هم نمیشه سه نفر پزشکی قبول داشت الان هر جا باشی میتونی معلم خصوصی مجازی بگیری مشاور بگیری فقط الان یکی ادم خودش بخواد دوم هزینه کنی سوم محیط مناسب و بدون دغدغه فراهم کنی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*