2777
2789
عنوان

شما دست تون میشورید روی شیر آب میگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست
من وسواس ندارم ولی وقتی دستم رو میشورم بعدش روی شیر هم آب میریزم میشورم بعد شیر آب رو میبندم دستگیره ...

تاپیک های قبلیتون رو دیدم که بیشتر در مورد وسواس هست

سعی کنین با یه مشاور یا روانشناس صحبت کنین

اینجوری هم خودتون عذاب میکشین هم اطرافیانتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن وسواس کثیفی و‌تمییزی دارم

با عرض پوزش کف دمپاییتونو که داخل مدفوع نمیکنین که کف دسشویی کثیف باشه 

نه نجسه 

نه کثیف 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

تاپیک های قبلیتون رو دیدم که بیشتر در مورد وسواس هستسعی کنین با یه مشاور یا روانشناس صحبت کنیناینجور ...

من‌؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

خب به بقیه جا ها مثل گوشی و یخچال اینا دست زدم اینا رو چطور بشورم

دیگه الان شده ولی مثلا اونا رو میتونی با دستمال تمیز کنی خیالت هم راحت تر میشه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

ببخشید اشتباه ریپلی زدم

خواهش میکنم 

به عنوان یه آدم وسواسی قول میدم که شیر رو شستی فقط حواست پرت شدهچون معمولا این کار ها برامون تبدیل ب ...

آخه من بعضی وقتا یادم میره اینکار کنم الانم تو شکم تو که وسواسی بگو چکار کنم خواهشن با صداقت بگو 

آخه من بعضی وقتا یادم میره اینکار کنم الانم تو شکم تو که وسواسی بگو چکار کنم خواهشن با صداقت بگو

ببین من میدونم وسواس حالا در مورد هرچی باشه ترک کردنش سخته وقتی هم انجامش ندی میره روی مغز هی میگی شستم نکنه نشستم فکر رو مشغول میکنه شما اگر میدونی بعدش فکرت مشغول میشه اذییت میشی سعی کن انجام بدی که دیگه فکری نشی اگر میتونی روانپزشک برو  راه حل میگه خوب میشی ولی الان تنها راهت واسه خلاصی از این فکر اینکه چیزهایی که میگی دست گرفتی رو با دستمال تمیز کنی کلا آدم نباید به فکرهای وسواسی اهمیت بده وگرنه بزرگ میشه 

با دستمال و الکل کافیه

هر جور خودت صلاح میدونی من که میگم یه دستمال خیس کن بکش به مثلا یخچال که میگی بعد دستمال خشک بکش روش همین کافیه خیلی پیگیرش نشو هرچی اهمیت بدی بعدا بدتر و بزرگ تر میشه منطور از بزدگ تر اینکه الان اینجوری هستی بعدا مثلا باید دوسه بار بری دستمال بکشی یا بشوری آخر هم مغزت میگه نه تمیز نشده دوباره برو میدونی چی میگم وسواس خیلی سخته 

هر جور خودت صلاح میدونی من که میگم یه دستمال خیس کن بکش به مثلا یخچال که میگی بعد دستمال خشک بکش روش ...

اره من‌پارسال مثلا دستمال کشیدن راضی میشدم ولی الان جایی مه میشه باید بشورم 

اره من‌پارسال مثلا دستمال کشیدن راضی میشدم ولی الان جایی مه میشه باید بشورم

الکل نمیخواد استفاده نکن همون دستمال خیس و خشک بکش 

اره دیگه وقتی به وسواس اهمیت بدی رو به بدتری میره