2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27424 بازدید | 1164 پست

من دیدم تو دوستهام چه خواستگارهای خوبی رو  رد کردن به خاطر قیافه یا قد. الان دیگه سنشون رفته بالا و خواستگار کمتر دارن

خیلی کمال گرا نباشین تو ازدواج قد بلند قیافه خوب حتما پولدار و تحصیلکرده و خوش اخلاق . نمیشه همش باهم

ازش خوشم اومده🫠🫠

اگه شوهر قد بلند دلت میخواد بعدا ناخوداگاه پشیمون میشی. خطا نمیکنی ولی راضی هم نیستی.

با خودت مسیله رو حل کن. بعد اردواج کن.

چون منم دقیقا همین شرایط رو داستم. و اذیت شدم. با وجوذی که خودم قد کوتاهم ولی یک خواستگار قد بلند داشتم خوش تیپ بود اما از نظر مادی پایین تر از شوهرم بود. بعد از سالها زندگی باخودم میگم عجب قد و تیپی داشت اون.استغفرالله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی جان من منظورم‌ ب شما نیست . ب هر حال هر کس سلیقه ای داره اما متاسفانه معیار قد بلند یجورایی مد شده . یعنی اونایی ک قد کوتاه دارن دل ندارن ، نمیتونن آدم حسابی باشن . آدم خوبی باشن ‌. معیارهای اصلی فراموش شدن 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

خواهرم قد مهمه

من خودم یه بنده خدایی رو که هم موقعیت شغلی خوب داشت هم پولدار بود هم قشنگ بود هم خوش اخلاق بود و تازه عاشقمم بود رد کردم فقط چون قد طرف کوتاه بود

من میخوام بتونم کنار طرفم راحت کفش پاشنه بلند بپوشم بدون اینکه ازش بلند تر شم

والا من ۱۸۰م ولی گفتم زنم ۱۶۰تا۱۶۵ باشههه 

ولی فردا میبینی عاشق میشی ۱۹۰باشه یا کوتاه تر بازم میگیریش این چیزا واسه رل زدنه وقتی عاشق واقعی بشی تمومه 

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

به عنوان خانمي با حدود نيم قرن تجربه،به نظر من 

قد تا حدودي مهمه ولي كافي نيست.طرف دراز باشه ولي بي شخصيت و دروغگو و هول باشه خوبه؟

شخصيت و شغل و خانواده خيلي مهم تره .تو رو خدا الكي ايرادات بچه گانه نگيريد .بعد از چند سال قيافه كاملا عادي ميشه .آدم خوب تمام ايرادات ظاهري شپوشيده ميشهيمي 

يكي از اطرافيان من زن يكي شد با ايراد ظاهري شديد و قدش هم خيلي بلند نيست .اصلا به هم هيچ ربطي نداشتن ولي طرف يه آدم فوق العاده با شخصيت و خانواده دار و با ادب و تحصيلكرده بود كه الانم خداروشكر خيلي پولدار شدن.اصلا عيب ظاهريش ديده نميشه .همه فأميل عاشقشن .خيلي آدم خوبيه

تو را من چشم در راهم.....يه كمي دير اومدي ولي مرسي كه بلاخره اومدي.قدم هات روي تخم چشمام دختر قشنگم❤️❤️❤️❤️

قد خب مهمه ولی ۱۷۰ دیگه کوتاه نیست زیاد ولی خب توی زندگی باید با اخلاق طرف طرز برخوردش با مشکلات و کلا شخصیت اون آدم زندگی کرد نه قدش دختر دایی من ۱۶۰ کسی ازدواج کرد ک کمتر مردی به بلندیش تو فامیل بود ولی انقدر این آدم دهن بین خاله زنک و چرت بود که با وجود یه بچه ازش طلاق گرفت خودش داره تو شرایط سخت میره سرکار ولی حاضر نیست به این آدم برگرده