2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27436 بازدید | 1164 پست
اره عزیزمببین دوست داشتن ربطی به غرور نداره کسی که دوست داشته باشه غرور کنار میذاره و میاد خیالت راح ...

اخه یک هفته بود و یک باررفتیم بیرون که دوروز بعدش تموم کردم دلبستگی ایجاد نشد تو تاپیکامم هست اگه خواستی بخون راهنماییم کن ک بدرد میخوره یا نه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وضع مالی پایین تر از خودت نمیتونی صحبت کنی؟ !!!!!!🤯🤯🤯🤯🤯🤯

نه...نمیکنم...

کمک‌ زیاد میکنم ولی اینکه دوستم بشه یا رفت و اومد اصلا...نمیتونم...

میگم شاید خیلیا بگن اخلاق بدیه ولی من دوسش دارم و اینو میدونم حداقل درد کسیو و ناله نمیشنوم....ناراحتی اعصاب بگیرم و...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بذار اسییی

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
از من خیلی خوشش اومده خیلیکارمنده شرکت فروش لوازم برقیه

حالا گیر نده به قد

تو اگر خدایی نکرده با کسی باشی که قدش۱۹۰باشه بهت خیانت کنه به چه درد میخوره

اگر آدم خوبیه همین رو بچسب و گیر این ملاک های الکی پلکی نباش

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

بنده خدا خوبه 

والا دیگه تصمیم با توعه زندگی توعه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اخه یک هفته بود و یک باررفتیم بیرون که دوروز بعدش تموم کردم دلبستگی ایجاد نشد تو تاپیکامم هست اگه خو ...

خیلی زود تموم کردی....نمیدونم چجوری اگه میتونی با واسطه ای چیزی برش گردون

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اگه مهرش به دلت نشسته و دلی دوسش داره اره میشع اما اگه خوشت نیومده ازش اصلا قبول نکن من که به شخصه ن ...

خوشم اومده ازش تا حدودی

ولی میدونی تا حضوری نبینیش اون به دل نشستن واقعی اخرش اتفاق نمیفته

حالا گیر نده به قدتو اگر خدایی نکرده با کسی باشی که قدش۱۹۰باشه بهت خیانت کنه به چه درد میخورهاگر آدم ...

اره درسته خودمم همینو میگم

قدشو نادیده گرفتم و تمرکز کردم رو اخلاق و شخصیتش