2777
2789

خونه مادرشینا رفته بودم هنوز از در نیومده داخل میگه این چ وقت اومدنه میگه میگفتی میومدیم لاف تشکتو جمع میکردیم صورتتم آب میزدیم مسخرم کرد 

مادرشینا رفته بودن زیارت اومده بودن منم بعدازظهر رفتم با بچم خودمم کلاس بودم قبلش اینا توقع دارن یارو از شب اونجا بخوابه منم کار و زندگی دارم فقط اینا اینجورین ادمو تو معذوریت میزارن هنوز جاریم اینا هم نیومده بودن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره ک باهم شوخی داشتین یا ن مثلا منو خواهر شوهرم گاهی از این شوخیا باهم میکنیم

ولی اگ بدونم جدی از این تیکه ها بندازه سریع پا میشم برمیگردم خونه

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
ب شوهرم گفتم دهن خواهرتو سرویس میکنم اگ خودت حالشو نگیری منم منتظرم ببین چ آشوبی تو همش ب پا کنم

از قدیم گفتن جواب ابله خاموشیست

نگاه بی تفاوت و اصلاااا جواب ندادن و سعی در توجیح نکردنش

از صدتا فحش براش بدتره

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید