2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27436 بازدید | 1164 پست
کسی که قسمتت باشه برمیگرده...شاید برگشت

میشه دعا کنی برگرده 

خیلی خیلی مغروره دوستش میگفت عمرا برگرده مغروره

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم اصلا متوجه لپ کلام من نشدیبرای همین اینجوری نوشتی برامولی عزیزم من کلی آدم پولدار و تحصیل کر ...

متوجه شدم  و دونه دونه متن هایی که نوشتی جوابتون دادم...

هرکی یه نظری داره...

شاید این اخلاق من بگن بده یا هرچی من خودم با مخصوصا وضع مالیه پایین تر نمیتونم صحبت کنم...

و واقعا هرچی پولدار دیدم با شخصیت بودن...

ادم های اطراف هرکس یجوره دیگه....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

میشه دعا کنی برگرده خیلی خیلی مغروره دوستش میگفت عمرا برگرده مغروره

اره عزیزم

ببین دوست داشتن ربطی به غرور نداره کسی که دوست داشته باشه غرور کنار میذاره و میاد خیالت راحت

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

متوجه شدم و دونه دونه متن هایی که نوشتی جوابتون دادم...هرکی یه نظری داره...شاید این اخلاق من بگن بد ...

با وضع مالی پایین تر از خودت نمیتونی صحبت کنی؟ !!!!!!

🤯🤯🤯🤯🤯🤯

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
دیشب اشنا شدیمنمیدونم تفاهم داریم یا نواقعا سخته

پس زمان بده اصلا عجله نکن 

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀