2777
2789

من دیگه میخام بر سر خونه و زندگیم خسته شدم
چیکار کنممممم

کاربری دست ٣ نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترین دوران زندگیته 

جز مسولیت و خستگی و محدودیت هیچی نداره باور کن

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من الان هفت ساله متاهلم قبلش هم پنج سال دوست بودیم خیلیم از همسرم راضیم اما اما اما 

به شدت دلم برای بی مسئولیتی, تمام وقت برای خودم بودن و اون دوران خوش تنگ شده 

نمیگم ازدواج نکن به موقعش با شخص مناسبش چرا که نه. اما الان بجای انتظار برای ازدواج فقط از فرصت بهترین استفاده رو بکن

من الان هفت ساله متاهلم قبلش هم پنج سال دوست بودیم خیلیم از همسرم راضیم اما اما اما به شدت دلم برای ...

خیلیا ازدواجم ک میکنن واسه خودشون وقت میزارن ب موقع

ب بچه میرسن

ب شوهر میرسن

خیلیا ازدواجم ک میکنن واسه خودشون وقت میزارن ب موقعب بچه میرسنب شوهر میرسن

تو یه روز که حال نداشته باشی بخوای کل روز رو از اتاقت بیرون نیای میتونی؟ یا اینکه دلت بخواد بخوابی اما بچت هفت صبح بیدار بشه؟ یا با دوستات قرار بذاری اما کسی رو نداشته باشی بچه رو بذاری پیشش؟ 

شعار ندیم با تاهل و مادر شدن آدم تایم خیلی خیلی کمی در حد رفع نیازهای ضروریش برای خودش داره