2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26799 بازدید | 1100 پست

بستگی داره طرف کی باشه چجوری باشه ظاهرش چهرش و شغلش و اینا 

و اگه خوش تیپ باشه خیلیم خوبه 

اگه ظاهر برات مهمه حتما دنبال خوش تیپ بودنش بگرد قد بلندا هم خوش تیپ نباشن جذاب نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این حرفو قبول ندارم چون تو دوستای همسرم میبینم

دقیقا 

اینم سلیقه ای هست کاملا 

بعضی قد بلندا ترجیح میدن خانومشون تناسب داشته باشه بعضی ها اتفاقا ریزه و بغلی بیشتر میپسندن

😂😂😂😍

والا بهار 😂😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

قد دیگه چه مشخره بازی ایه دل خوب باشه همه چی باهاش میاد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اره خوب شوهرم اینجوریه چرا نگیره...چرا نباید توقع داشتع باشمپس توقع داری منی که بابام پولداره به کسی ...

بهار جان خودت میگی بابام پولداره

پس شما هم خودت چیزی برای ارائه نداری

یا اینکه پسری رو دیدم که نصف برجهای تهران برای پدرشه ولی معتقد بود خودش برای ازدواج باید از خودش مایه بزاره نه پدرش

قشرهای مختلف قومیت های مختلف میتونن باهم وصلت کنن بشرطی که دو طرف سالم باشن و فرهنگشون با هم مشابه باشه

یکی تقی به توقی خورده پول کلونی بهش رسیده ولی فرهنگ پایینی داره یکی در اثر اتفاق ورشکست شده ولی فرهنگ بالایی داره

به پول یا به شرایط پدرها بستگی نداره به فرهنگ مشابه باید توجه داشت

شما با یک پولدار ازدواج کنی ولی روت نشه باهاش یه رستوران بری بس که رفتار سطح پایین داره خوبه؟

یا با کسی که از لحاظ روحی سالم مرد زندگیه خانواده خوبی داره اخلاقش عالی باشه پدر خوبی برای بچه هاتون باشه از هم چیزی یاد بگیرید با افتخار به عنوان همسرت معرفیش کنی؟ 

تطابق انسانها باهم رو از نظر ظاهری و مالی نباید بررسی کرد

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️