2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1164 پست

با اینکه شخصیت رفتار خانواده و پول حرف اولو میزنند اما قد هم برای من مهمه. خودم ۱۷۵ ام و مشخصا می‌خوام شوهرم کم کمش ۱۸۵ به بالا باشه. در نتیجه خیلی سخت میشه پیدا کردن پسر برام😂😂 اما نه اگه واقعا شخصیتش خوبه و همه چیزش اوکیه چرا که نه..

این جور چیزا فقط چند سال اول به چشم میان

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😬دوز پسرم چییی

همه چی که قد نیس🙃

اگه تو بلند ترم باشی چی میشه مگه😊

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

۱۸۶ عزیزم

🥰😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

دقیقا اینم سلیقه ای هست کاملا بعضی قد بلندا ترجیح میدن خانومشون تناسب داشته باشه بعضی ها اتفاقا ریزه ...

اره دقیقا🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

باید برید مشاوره ببینید به دلتون نشسته یا نه 

یکی از دوستای نزدیک من که خودش قدبلنده بخاطر اینکه تفاوت قدش با خواستگارش در حد سه چهار سانت بود ردش کرد چون نمیتونست پاشنه بلند بپوشه!

در حالیکه پسره خیلی اوکی بود و الان دوستم خیلی پشیمونه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
بهار جان خودت میگی بابام پولدارهپس شما هم خودت چیزی برای ارائه ندارییا اینکه پسری رو دیدم که نصف برج ...

اره گفتم بابام پولداره....

چرا چیزی واس ارائه ندارم😕🙄 نمیشه ادم ها قضاوت کرد... من کلی گفتم....

قرار نیست که بیام ادامش بگم....

نمیخوام هم شوهر پیدا کنم یا دنبال شغل باشم یا هرچی.... من شوهر کردم و شوهرم میدونه چه چیزایی داشتم و همینجور برعکس که همو انتخاب کردیم....

که گفتن نداره...

کسی میگه چیزی واس ارائه....که خودشم داشته باشه...

بعله اون پسر خودش مایه میذاره قطعا یچی پشتشه آدمی که حقوق۱۰تومنی باشه هیچوقت جایی نمیرسه‌‌‌‌...

والا من پولداری ندیدم فرهنگش پایین باشه چون اطرافم زیاده...

من کاری با حاشیه ها ندارم ولی این نظر منه ادم باید باهم سطح خودش چه مالی چه فرهنگی چه تحصیلی چه شغلی بگرده...

با پایین تر واقعا نمیشه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

مثل من و همسرم من 157همسرم 182،خواهرم 160شوهرش که برادر شوهرمه 196چقدر حسودن بعضیا😁

مثل این میمونه بگیم لقمه گنده ور ندارید هرکی چشم رنگی دوست داره نمیشه لقمه بزرگه...چون مخصوص چشم رنگی های دیگس

جوری خط و نشون میکشن ادم میمونه

اگه درآمدش خوبه قبول کن واگه تفاهم اخلاقی دارید دوست داری یه ۱۸۰بیاد ولی تمام زندگی زجربکشی خدانکرده ...

در آمدش گفت با اضافه کار ۱۶

حقوقش طبق وزارت کاره

درستع دقیقا یه ۱۷۰ ای خوب بهتر از یه ۱۸۰ ایه بدردنخوره