2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1164 پست
والا ماشنیدیم پسرای قدبلنددخترریزه میزه دوست دارن

نه اینطور نیست مثلا یه پسر که قدش ۱۷۰ اره از نظر دخترای ۱۵۰ یا ۱۶۰ قد بلند حساب میشه همین خوبه

#بزرگی نمیبینم جز الله

خب بله منم نمی‌پسندم کلا میگم خب گناه دارنالبته من دوروبرم خیلی دیدم زنه از مرده بلند تر بود

به نظر من گناهی ندارن...چون انتخاب واس اونا هم هست کلی دختر ۱۵۰قد داریم...

زن از مرد بلند باشه خیلی ضایعه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی عزیزان آروم تر....

تاپیک تخریب پسر و مرد با قد ۱۹۰ نیست ها...

ولی مهمتر از قد، اخلاق و ذات درست و جنم کارکردن مرد هست

اینا استحکام زندگیه...

قیافه این آقاهم خوب بود

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
خودمم وایب خوبی ازش گرفتم واسه همین بهش فرصت دادم گفت من قیافه ندارم موندم چرا اجازه دادی چت کنم باه ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد واستون عزیزم❤

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
شاید بخاطر قدشه که این حرف و میزنه دیدم پسرایی که خوشگلن ولی قدشون نسبتا کوتاه اعتماد بنفس ندارن باه ...

دقیقا ولی بیشتررو قیافش تاکید داره ن قدش

بعد گفت از قد هم شانس نیاوردم

اخه من عکسای سلفی شو دیدم فکر میکردم بلند باشه یهو گف ۱۷۰ پشمام ریخت

منی که همه از نظرم قد بلندن🥺😂بین ۱۵۴و۱۵۵ هستم تقریبا آب رفتم😂😂😂😂

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

بعضی عزیزان آروم تر....تاپیک تخریب پسر و مرد با قد ۱۹۰ نیست ها...ولی مهمتر از قد، اخلاق و ذات درست و ...

هر روز تاپیک خیانت و دعوا زدن واسه همچین ادماییه دیگه 

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
من بینشونم دیگه میبینم کیارو انتخاب میکنن

من این حرفو قبول ندارم چون تو دوستای همسرم میبینم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....