2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27424 بازدید | 1164 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا به این معقولی قد و قیافه در یه حد معمولی باشه خوبه شما قراره با روح و شخصیت ایشون زندگی کنی ...

مرسیی خب خداروشکر

نه الان قد رو بیخیال شدم رفتم سراغ اخلاق و شخصیتش ببینم چطوره😂🤦🏻‍♀️

اره درسته ن دراین حد نیستم 

بعله درسته...

ولی هالا ک فکر میکنم حق رو میدم ب شما  

درست میگین ادم باید با هم سطح خودش بپره وگرنه  اگه ب جایگاهی برسه امکانش هست ک طرف مقابل بگه ک با پول خوانواده ی من خودتو رسوندی ب همچین سطحی

واقعا.مرسیفقط میدونم یه شرکت فروش لوازم صنعتی برق کارمیکنه

اره عزیزم 

ب اخلاق اینا هم توجه کن خیلی مهمه 

منم قد شوهرم ۱۷۴ خودم ۱۷۰ خیلی راضیم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
یه نصحیت اسی مرد خوب خیلی کم شده اگه ادم خوبیه یکم از ملاکات کوتاه بیا چون همه چیز در یک نفر نمیشه ه ...

اره عزیزم درسته قبول دارم

برای همین قدش رو نادیده گرفتم ببینم از بقیه لحاظا اوکی هس یا نه..

و منم با پسرای زیادی حرف زدم چه بسا جذاب و قدبلند بودن ولی ادم نبودند😂😂🤦🏻‍♀️

یچیز بگم ملاک اینه پشتت وایسته پشتت وایمیسته تو جمع هواتو داره ؟؟؟ فراموشت نمیکنه مسخره ات نمیکنه اه ...

تازه دیشب باهاش اشنا شدم

و دقیقا باید ببینم ازین لحاظااوکی هست یا ن....

قبول دارم کاملا اینارو 

155 ام و بازم قبول نمیکردم ..شاید یکی بگه توقعت بالاس و خودتم کوتاهی 

ولی از بچگی چون فانتزیم قدبلند بوده ..هیچوقت نمیخام تو دلم بمونه ..اصلا حس پسر بودن از طرف نمیگیرم دست خودمم نیس واقعا 

ولی خب با وجود این حرفا ...شاید یکی بیاد ک کاملا خلاف تایپ تو باشه و خیلی ب دلت بشینه ..اینجوری آدم قبول میکنه..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..