بانوی_الماس مدیر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 490 عنوان شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه | مشاهده متن کامل بحث + 27424 بازدید | 1164 پست من خودم قدم ۱۶۸و همیشه تایپم ادم قد بلند بالای ۱۸۰ بودهو همیشه جذب اینجور قدا میشمولی این پسری ک دارم باهاش اشنا میشم بد پسری نیست و فعلا که خوب بوده و ازش خوشم اومده.....فقط با چیزی که مشکل دارم بینی شه و قدش🥲 شما جای من بودید چیکار می کردید؟ 1403/10/09 | 15:28 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 490 بهش میاد ادم خیلی خوبی باشه😍 واقعااا مرسیی😍 امیدوارم
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 490 ۱۷۵ ام ابدا گفتم اگ جای من باشینیعنی قدتون ۱۶۸ باسه
نازامامستقل عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 3887 گفتم اگ جای من باشینیعنی قدتون ۱۶۸ باسه بستگی به کارکتر خودت داره ولی من قد خیلییی واسم مهمه۲ سانت اختلاف قد رو نمیتونم هیچ جوره قبول کنم 🥲
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 490 بنده خدا به این معقولی قد و قیافه در یه حد معمولی باشه خوبه شما قراره با روح و شخصیت ایشون زندگی کنی ... مرسیی خب خداروشکرنه الان قد رو بیخیال شدم رفتم سراغ اخلاق و شخصیتش ببینم چطوره😂🤦🏻♀️اره درسته ن دراین حد نیستم
shayan08 عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 2533 بعله درسته... ولی هالا ک فکر میکنم حق رو میدم ب شما درست میگین ادم باید با هم سطح خودش بپره وگرنه اگه ب جایگاهی برسه امکانش هست ک طرف مقابل بگه ک با پول خوانواده ی من خودتو رسوندی ب همچین سطحی
۱۲۱۲۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 6167 واقعا.مرسیفقط میدونم یه شرکت فروش لوازم صنعتی برق کارمیکنه اره عزیزم ب اخلاق اینا هم توجه کن خیلی مهمه منم قد شوهرم ۱۷۴ خودم ۱۷۰ خیلی راضیم فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 490 یه نصحیت اسی مرد خوب خیلی کم شده اگه ادم خوبیه یکم از ملاکات کوتاه بیا چون همه چیز در یک نفر نمیشه ه ... اره عزیزم درسته قبول دارمبرای همین قدش رو نادیده گرفتم ببینم از بقیه لحاظا اوکی هس یا نه..و منم با پسرای زیادی حرف زدم چه بسا جذاب و قدبلند بودن ولی ادم نبودند😂😂🤦🏻♀️
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 490 اصلا دراین مورد نظر گرفتن از دیگران معنی نداره یکی میگه بلند باشه یکی میگه کوتاه و عقل و قلب خودت رج ... اره درسته🥲
_گربه_سیاه عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 1697 تاالان که باشخصیت و مهربون بوده🥲🥲از چتامونم بفرستم؟ دوستان بیشتر تو برخوردهای حضوری بسنجش نه توی چت برگشت به آزادی🕊
دفترسبزکمرنگ عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1707 به قد خودت قانع باش دیگه صد و هشتاد که نمیاد ده سانت از خودش کوتاه تر و بگیره من قده خودم صد و هفتاد ... اتفاقا میادمیگیره۱۸۰دیدم ۱۵۱ گرفته....
بانوی_الماس مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 490 یچیز بگم ملاک اینه پشتت وایسته پشتت وایمیسته تو جمع هواتو داره ؟؟؟ فراموشت نمیکنه مسخره ات نمیکنه اه ... تازه دیشب باهاش اشنا شدمو دقیقا باید ببینم ازین لحاظااوکی هست یا ن....قبول دارم کاملا اینارو
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5886 155 ام و بازم قبول نمیکردم ..شاید یکی بگه توقعت بالاس و خودتم کوتاهی ولی از بچگی چون فانتزیم قدبلند بوده ..هیچوقت نمیخام تو دلم بمونه ..اصلا حس پسر بودن از طرف نمیگیرم دست خودمم نیس واقعا ولی خب با وجود این حرفا ...شاید یکی بیاد ک کاملا خلاف تایپ تو باشه و خیلی ب دلت بشینه ..اینجوری آدم قبول میکنه.. من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..