2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27410 بازدید | 1164 پست
نه اتفاقا زیاد هم اینور اونور میرن بخدا انقدر اختلاف داره قدشون زیاد دیدم تو فامیلم

چه عجیب

من زیر۱۸۰میگم کوتاهه🤕

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا🥲

اره ولی بازم نظر خودت مهمه

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
میگن مردای قد بلند اون قسمت بلند تری دارن اونجارو چک کن بعد جواب مثبت بده چون برای من کوتاه بود اونم ...

واقعا تاثیری داره تو رابطه؟

یا صرفا یه فکر که اینجوری جا افتاده؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
قربانتدعا کن ادم خوبی باشه🥲

انشاءالله

اره اتفاقا هم قد هستیمعیبش چیه؟فقط هیکلی باشه یا خوش اندام ورزشیبوسیدنش هم راحتتره..رابطه هم راحتتره

هیکلی نیس و اگر بود هم قبول نمیکردم چون پهن تر و کوتاه تربنظرمیومد

لاغره و اندامی

به ایناش فک نکردم😂😂🤦🏻‍♀️