2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 14173 بازدید | 1668 پست

پس پاشو ،یک نفس عمیق بکش ،اشک هاتو پاک کن رو پاهات بایست...از نو شروع کن...که آیــنده روشـــنه 👉 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

میگما مدیر اینجا کیه؟چطوری میشه باهاش ارتباط گرفت ؟

سلام علیکم 

اینجا همه ، به نوعی ،هم  مدیر هستند 

هم کارمند آقا جان (صاحب الزمان عج )

اما به طور شناخته شده ، خود استارتر هستند ..

اگر امری دارید 

بنده به نیابت ایشون پاسخ گو هستم .

بفرماید جانم ؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر امیـد نبود چه میشد ؟!🫠پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:🌿إنّما الأمل رحمه من اللَّه لام ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

به نیت ظهور آقا امام زمان عزیزمون 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
شما می‌دونی چرا پروفم تایید نمیشه؟

سلام

عکس حذف میشه یا زیرش نوشته تایید نشده؟

کی عکس گذاشتین؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

شما می‌دونی چرا پروفم تایید نمیشه؟

عزیزم یک کاربری داخل سایت هستند 

با کاربری 

@ازسارابپرس     

اگر نوعی عکس خاصی مد نظرتون هست ، مدیر تایید نمیکنه 

اما اگر عکس مشکلی نداشته باشه 

معمولا یکی الی دو روز طول می‌کشه تا تایید عکس

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
میگما مدیر اینجا کیه؟چطوری میشه باهاش ارتباط گرفت ؟

مدیر بخش تبادل نظر خانم @مونا_تهرانی    

نی نی یارها:

⬇️

niniyar_2🔹️niniyar_3 🔹️ niniyar_5 ⬅️ حذف عکس و تعلیق

niniyar_1                     ⬅️ پاک کردن تاپیک

niniyar_5 و niniyar_3 ⬅️  درست کردن تگ و تائید پروفایل

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈
🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون لطف کردی

خواهش می کنم.

💗💗💗

سلامعکس حذف میشه یا زیرش نوشته تایید نشده؟کی عکس گذاشتین؟

از وقتی عضو شدم هی هر هفته می‌زارم چند روز بعد میام میبینم چیزی نیس

درصورتی که من عکس های متفاوتی انتخاب میکردم که هیچکدوم هم چیز بد یا خلاف قوانینی نبود

از وقتی عضو شدم هی هر هفته می‌زارم چند روز بعد میام میبینم چیزی نیسدرصورتی که من عکس های متفاوتی انت ...

پس اگر حذف میشه از نظر نی نی یارها نامناسبه.

برای تست یک عکس گل یا طبیعت بگذارین ببینین فردا تایید میشه یا نه