2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27436 بازدید | 1164 پست
اره عزیزم درسته قبول دارمبرای همین قدش رو نادیده گرفتم ببینم از بقیه لحاظا اوکی هس یا نه..و منم با پ ...

اره خیلی لاشی زیاده منو یکی دیگه از دوستام کنار هم بودیم چندنفر بودن باهم به ما دوتا دایرکت میدادن من که میزدم فورا بلاک میکردم و انفالو 

این پسرای علوم پزشکی هم خیلی توشون لاشی زیاده 

هر جذابی هم پیام میداد همینطوری بود به ده تا همزمان دایرکت میدن 

برگشت به آزادی🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قد خودت قانع باش دیگه صد و هشتاد که نمیاد ده سانت از خودش کوتاه تر و بگیره من قده خودم صد و هفتاد ...

چرا نمیگیره ..مگه رابطه فقط ب قد و قیافه ختم میشه 

ینی وااااقعااا ندیدی زوجای فیل و فنجونو بیرون ؟

اصلا دختر 180 هم مگه چنتا وجود داره طرف بخاد دختر 180 بگیره 

یه حرفایی میزنینااا

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من خودم ۱۷۲ نامزدم ۱۷۵

اصلا این چیزا مهم نیست اگه واقعا خوشت بیاد این چیزا به چشمت نمیاد 

بعدم چیزیه که قابل حله 

اگه خیلی خواستی اختلاف قدتون به چشم بیاد یکی از این پروتز های افزایش قد میگیره میزاره تو جورابش حتی!

کاربری دست 
155 ام و بازم قبول نمیکردم ..شاید یکی بگه توقعت بالاس و خودتم کوتاهی ولی از بچگی چون فانتزیم قدبلند ...

به نظرم افراد کوتاه خیلی مساله قد براشون مررنگ تره..من ۱۷۲ هستم هیچ وقت قد و اینا برام اونطوری مهم نبوده

با کسی که هم قد بودیمن اشنا شدم و ادم خوبی بود

راستش با یکی اشنا شدم ۱۹۲ بود خیلی پسر خوبی بود ولی این جو که پسر فقط ق. بلند باشه بقیش مهم نیست تو جامعه راه افتاده و اینجور پسرا خیلییییی به قدشون نعرور شدن هنش میگفت رفتم فلان جا صد نفر نگام مبکردن رفتم فلان جا میخواستن دخترا بهم شماره بدن

به نظرم افراد کوتاه خیلی مساله قد براشون مررنگ تره..من ۱۷۲ هستم هیچ وقت قد و اینا برام اونطوری مهم ن ...

دیگ نمیدونم ..منم موافقم این موضوع اعتماد ب نفس پسرای قدکوتاهو اورده پایین قدبلندام مغرور شدن 

ولی خب دست خودم نیس این یه فانتزی بوده از بچگی ...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

170هم قد خودمه، مشکلی ندارم، اونقدر جایگاه اجتماعی، تحصیلات و شخصیت و اصالت خانوادگی فرد برام مهمه که قد ملاک پر رنگی برام نیست همسر خودم قدشون 178 اوکی هستم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!