2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26778 بازدید | 1100 پست
چقدر بد حرف میزنی ، با اینکه یه دخترم ولی دلم واسه پسرا گرفت.کوتوله یعنی چی ...همه کامل نیستند ، این ...

با اینکه دختری؟؟

ولی من بعید میدونم دختر باشی

وگرنه دخترارو تحقیر نمیکردی 

چطور انتظار دارید دخترا با بی پولی مردا کنار بیان ولی مردی حق نداره با زشتی یک دختر کنار بیاد؟؟

الحق که زنان علیه زنانید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷۰ هایی که من میشناسم کشته مرده زناشونن که هیچ بسیار مرد خانواده دوست و زرنگی ان. این قد بلندا فقط اعتماد به نفس دارن و اخلاق تند 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

اره خوب شوهرم اینجوریه چرا نگیره...چرا نباید توقع داشتع باشمپس توقع داری منی که بابام پولداره به کسی ...

یعنی تویی ک پولداری خوشگلی قد بلندی حتما باید بری با کسی ک این ملاک هارو داره؟

گاهی وقتا شرایط تون ب هم نمیخوره دیگه همش ک رابطه ها این طوری نیست

هنوز بزرگ نشدی،، توروخدا این پسر بدبخت نکن، خوشکلی چیه برام مردا میخواین، مردا باید کچل  وکوتوله باشن، که هروقت خواستی راحت بزنی توسرش،، وقتی زدی توسرکچلش صداش بشنوی 😜

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...