2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1164 پست

اسی قدی بزار ازش

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرد باید مردونگی بلد باشه قد ملاک نیست چه پسرها که قد بلند هستن اما نمیتونی بهشون تکیه کنی و بالعکس

دقیقا ، من یکبار ازدواج کردم و تو دوران عقد جدا شدم. 

شوهر سابقم ، قد بلند ، خوش چهره و هیکلی بود و خیلی هم  به سر و وضع و لباسش میرسید و همیشه به روز لباس میپوشید و بوی عطر میداد خلاصه جوری بود که یکی از دور میدید میگفت خوش به حال دختره ... ولی یه تن لش بود و فقط دوست داشت بخوره و بخوابه و تفریح باشه ، سرکار رفتن و مسئولیت داشتن براش بی معنی بود ، بچه ننه بود و همه چیز رو به ننش گزارش میداد و هر روز شغل عوض میکرد و همیشه میگفت این کارفرما اینجوریه اون اونجوریه .. نمیگفت خودم ایراد دارم. 

ولی برای ازدواج دوم حواسم رو جمع کردم که دیگه دنبال ظاهر نباشم و دنبال مردونگی باشم ، طرفم مسئولیت پذیر باشه کاری و با عرضه باشه . و شوهر الانم با من هم قد هست ولی صورت زیبایی داره و خیلی مسئولیت پذیره ، و مرد زندگی هست. یعنی با وجودش خیالم راحته و مثل کوه پشتمه و به خاطر اینکه انقدر با عُرضه هست و همه کاری هم بلده ، خیلی دوسش دارم و بهش افتخار میکنم.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بنده خدا به این معقولی 

قد و قیافه در یه حد معمولی باشه خوبه 

شما قراره با روح و شخصیت ایشون زندگی کنیی

به نظرم اگه قراره انقدر دچار وسواس باشی روی قد و قیافه این بنده خدا ولش کن 

هم اونو اذیت می کنی هم خودتو 

یه نصحیت اسی مرد خوب خیلی کم شده اگه ادم خوبیه یکم از ملاکات کوتاه بیا چون همه چیز در یک نفر نمیشه همیشه 

منم حدود توم و همین مشکل رو دارم با مورد های که اشنا میشم ولی بعضی وقتا یه ادم هایی میبینی که میگی کاش شعور شخصیت داشت جایه اون قد چنارش😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️