2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1164 پست
پسر خوبی به نظر میاد چهرش هم دلنشینه بینیش هم باهاش صحبت کن عمل کنه

دقیقاااا

چهرش بااینکه معمولی ولی نچسب نیس ب دل میشینه

بینیشم بش گفتم گفت باید کار کنم پولشو جمع کنم از طرفیم از عمل میترسم😑😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من ۱۵۸ ولی خودم ۱۶۴ اخلاقش خوب بود اما الان اخلاقم نداره توی تله اخلاق نیفتید

جایی میرید احساس بدی نداری؟؟یا مقایسه نمیکنی؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

یعنی یه قَد میتونه انقد تاثیر داشته باشه تو انتخاب.!

اره خیلی قد مهمه مرد زیر۱۸۰کوتاهه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

عزیزم تازه دیشب باهم اشنا شدیم😂🤦🏻‍♀️

عکسشو بزار

زیر ۶ ماه آشنایی نمیشه شناخت حضرت عباسی 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
دقیقااااچهرش بااینکه معمولی ولی نچسب نیس ب دل میشینهبینیشم بش گفتم گفت باید کار کنم پولشو جمع کنم از ...

بنده خدا بینیش که خیلی بد و ضایع نبود که

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً