2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27452 بازدید | 1164 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم حرفیهدرست میگی🥲👌🏻 خیلی بهم توجه داره اخلاقشم خوبه نمیدونم....

شوهرم من ۱۸۷ خودم ۱۶۵ .....توی زندگی اینا ب چشم نمیاد دیگه ..اخلاق مهمه ..اینجا بعضی دخترا کم سن روی رویا نظر میدن 

وای مثل مننننن چرا ما قد بلندا اینجور میشیممن تاالان هرکی اوکی بوده برام قدش ۱۷۰ تا ۱۷۵ بود شانس من� ...

دهنت آب بیفته من 152 ام تمام خواستگارام بلند و هرکول بودن حتی یکیشون که دیوانه وار عاشقم بود من تا آرنج  دستش بودم خخخ.. آخه لعنتی منه میخواستی چ کنی؟

اینم حرفیهدرست میگی🥲👌🏻 خیلی بهم توجه داره اخلاقشم خوبه نمیدونم....

ما یه همسایه داشتیم مستاجرمون بود در اصل من نوجون لودم مرده قدش دومتر چهارشونه خوشتیپ ‌ولی اخلاق نداشت زنشو زندانی می کرد و کتک کاری. زنه یه بار فرار کرد اومد در خونه ما. بهش پناه دادیم زنگ زد باباش اومد دنبالش بردش

ببین نپیچون حرفوفقط اول اسمشو بگو بمن ببینم تا چه حد ادم رکی هستی

ببین تو نگاه اول شبیه یکی از آشناهامون بود واقعا 

بعد یه لحظه گفتم اگه یکی از کاربرا عکس کسی که یه نفر میذاره رو واقعی بشناسه چی میشه

مثلا میتونه بگه دختری که باهاش در ارتباطی مردده درباره ات و طرف ناراحت بشه کات کنه باهات خیلی حیفه

حالا اون آشنای ما که خیلی پسره خوبیه و  ایشونم وایبش مثبته الکی ردش نکن مگه اخلاقتون به هم نخوره

ببین تو نگاه اول شبیه یکی از آشناهامون بود واقعا بعد یه لحظه گفتم اگه یکی از کاربرا عکس کسی که یه نف ...

درست میگی متوجهم

منم دیگ با توکل به خدا عکسشو گزاشتم😂 گفتم این همه مردم عکس میزارن منم بزارم 

دقیقا اینم پسر خوبیه و بهم وایب خوبی میده برای همین دارم باهاش ادامه میدم دارم میشناسمش 

و اونم میگه اگه باهم تفاهم داشته باشیم من قصدم جدیه و دختر به این خوبی به تورم خورده نیام بگیرمت و این حرفا..

سالها گذشته و من دقیقا با یه پسر قدبلند خوشتیپ، بدبخت ترین و غمگین دختر دنیام،،، 

میخوام بگم ملاکت قد و ظاهر نباشه، برید پیش مشاور اگه تایید شد باهاش ازدواج کن 

اتفاقا من مشاور بهم گفت این کیس ازدواج نیست، اما بخاطر ظاهر وقد و اینا خودمو بیچاره کردم، حالا در به در دنبال طلاقم 

اما هم عمرم حروم شد،هم زیباییم هم سلامتیم هم فرصت مادرشدن، هم فرصت ازدواج مناسب....

بچه ها اینها تجربه ست، ازش درس بگیرید و شما اشتباهات مارو نکنید!!!!