2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27410 بازدید | 1164 پست
واقعا ملاکتون قده؟؟؟؟؟؟

عزیزم بحث زندگی باشه ملاک هست چون قرار نیست من جلو راه برم اون عقب یا برعکس باید کنار هم راه بریم ن خجالت از هم بکشیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

ولی میگفت تورابطه قبلیش برا دختره خیلی چیز میخریده و کلی خرجش می کرده دختره ام اخر ولش کرد ازدواج کر ...

به پسری ک از اکسش پیش تو میگه اصلا اعتماد نکن

فقط فرار

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب من برام مهمه گذشته طرف.خودم ازش پرسیدمو دوست داشتم بدونم چرا کات کردهعلتش چیبوده

من فکر کردم یهو خودش گفته

ببخشید زود قضاوت کردم 🙏

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
خب مگه کسایی ک قدشون بلنده چ کارایی های دارن ک قد کوتاه ها کنسلن☹️

عزیزم بحث کارایی نیست مرد زیر۱۸۰واقعا کوتاهه

دختری که عین استاتر۱۶۸باید بالای۱۸۵باشه خیلی ضایع

یه‌مثال هست میگه قابلمع باید قل بخوره درش پیدا کنه‌...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

ببین من شوهرم دماغش بزرگه و قدشم کوتاههه خورده الان بعد یه عمری تو ذوقم

مث همین پسری ک من باهاشم

ولی من مجبورش میکنم عمل کنه😂باااید عمل کنه

باشگاهم گفت یمدت میرفته بعد دیگه حال و حوصلشو نداشته.