2777
2789

امتحان نوبت اولمه بعد دو تا امتحان ریاضی و علوم رو ۱۹ گرفتم دقیق نمی‌دونم ها ولی خب با شناختی که از معلمای بسیاررررر عزیز و گرامی ام دارم این نمره رو میگیرم همیشه بالا تربت نمره ی کلاس رو داشتم الان فقط گریه میکنم و خیلی ناراحتم کلاس هفتمم میترسم برای انتخاب رشته😭😭

کمک تو رو خدا یه چیزی بگین دلم آروم بگیره میترسم خراب کنم خیلی سختمه 😭

جدیداً سر هر چیزی گریم میگیره واقعا دیگه نمی‌دونم چی کار کنم 

دختر من دقیقا هم سن تو هست . تو رو خدا به داد خودت برس زندگی به جز درس ابعاد دیگه هم داره . انقدر واسه درس خودتو حرص نده . اصلا تو رتبه یک دانشگاه شریف هم شدی وقتی از نظر روحی داعون و افسرده باشی و مفهوم زندگی رو نفهمی چه ارزشی داره ؟ نمیگم درس نخون ولی انقدر واسه یه نمره نیم نمره خودتو نکش . سعی کن به جز درس کار دیگه هم کنی برای سرگرمی خصوصا اگر هنری یا ورزشی دوست داری دختر من موسیقی میره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من دقیقا هم سن تو هست . تو رو خدا به داد خودت برس زندگی به جز درس ابعاد دیگه هم داره . انقدر وا ...

ممنونم واقعا 🥹

خیلی سعی میکنم که به کارای هنری و ورزشی هم علاقه پیدا کنم ولی نمیشه و اینکه حس می کنم کم کم دارم نشخوار فکری میگیرم و آزمونش هم دادم ۶۰ درصد نشخوار فکری رو داشتم 

الان به چیز هایی که هر لحظه ممکنه اتفاق بیفته فکر میکنم و مغزم درد میگیره همش میگم نکنه این اتفاق بیفته نکنه این اینجوری بشه نکنه نمره کم بگیرم نکنه کسی رو از دست بدم 

به مامانمم نمیگم چون نگران میشه اون همیشه به من میگه مهم اینه که تو تلاشتو کردی ولی من می‌دونم ته دلش از من انتظار بیست داشته

ممنونم واقعا 🥹خیلی سعی میکنم که به کارای هنری و ورزشی هم علاقه پیدا کنم ولی نمیشه و اینکه حس می کنم ...

اگر الان خودتو نجات ندی از این ماجرا اسیب های خیلی جدی می بینی در زندگیت حتما با مادرت و یک مشاور صحبت کن درس خوندن خوبه ولی باید به تعادل روحی برسی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚