2777
2789
عنوان

من بدجنسم یعنی

202 بازدید | 7 پست

سلام

من یه همکلاسی دارم که بنده خدا یکم مشکل حرکتی داره.

یکی دو باری میشه که وقتی بلند میشم برگم رو بدم به مراقب ، از مراقب میخواد من براش بنویسم میگه دستش خسته شده. منم دو دفعه دلم سوخت به حالش براش نوشتم اما حس بدی دارم الان. اخه قبل از این از هیچ کس دیگه نخواسته بود براش بنویسه. میدونه من خجالتیم و بهش نه نمیگم بخاطر همین ازم میخواد و تقلب هم ازم میخواد( من واقعا دلم نمیخواد بهش برسونم).

الان میگم دفعه بعد ک ازم خواست بهش بگم نه. چون هم برگه خودمو بنویسم هم مال اون رو واقعا دستم حسته میشه. بنظرتون بدجنسیه؟ دلم براش میسوزه ها ولی خوشم نمیاد دیگ

《یه دختر مهربون ولی وحشی، شاد ولی غمگین ، فعال ولی خسته، من مجموعه ای از تناقض های جهانم.》 ●○●○ تاپیک های 1402 رو گردن نمیگیرم ^_^

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس هفتم بودم یه دختر معلول تو کلاس داشتیم اونم موقع تمرین پاتخته ای همیشه از من میخواست برم براش بنویسم و همیشه خودش جواب رو بلد نبود می‌گفت من بنویسم، بنظرم اشکالی نداره گلم تا میتونی کمکش کن

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍