2777
2789

بیشتر باعث درد معده میشه تا اشتها 

من شربتشو خوردم به شدت خواب آلودم کرده بود

میگن روی سیستم عصبی تاثیرات بدی میذاره 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

روزی یکی 

بشدت خواب آور بود 

یه چاقی قشنگ و متناسبی به ادم میده 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۳ سال پیش خوردم واقعا چاقم کرده بود صورتم پر شده بود 

دوباره بعدش خوردم یکم تاثیر داشت تا امشال ک باز خوردم دیدم دیگه اثر نداشت روم 

اینا برای مدتی اثر دارن بعدش بدن عادت میکنه دیگه اون حالت چاق شدن رو نمیده

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
بیشتر باعث درد معده میشه تا اشتها من شربتشو خوردم به شدت خواب آلودم کرده بودمیگن روی سیستم عصبی تاثی ...

من با اینکه معده درد دارم ولی خوردم معدم درد نگرفت 

نخور نه تنها اشتهاتو باز نمی کنه بلکه هم رو اعصابت تاثیر میذاره و خواب‌آلود میشی هم بدنت پر ترک میش

واقعا باعث میشه موست ترک شه 🤦‍♀️

اینقدر زود یعنی چاق میکنه