2777
2789
عنوان

بلاخره تغییر نام دادم با موفقیت 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ا فرا پیگیری میکنم ولی شرایط براشون توضیح میدی و اوناهم درست میکنند

ببخشید انقدر سوال میکنم چون اسم خواهرم با شناسنامش فرق میکنه

الان مثلا کارنامه ها و مدارک دانشگاهی همه عوض میشه ؟

و شناسنامه ای که الان گرفتی المثنی هست؟

👊
قربونت بشم 😘💚🌱نمیدونستم

❤️❤️❤️

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
ببخشید انقدر سوال میکنم چون اسم خواهرم با شناسنامش فرق میکنهالان مثلا کارنامه ها و مدارک دانشگاهی هم ...

نه مثل شناسنامه قبلیه فقط اسم تغییر دادن .اره عوض میکنند خودت باید پیگیر بشی

چه خوب عزیزم مبارکت باشه🩵من از وکیل پرسیده بودم گفت ۴۰ تومن برای تغییر نام شما هزینه وکیل جدا از کا ...

نه بابا من خودمم داخل اینستا پرسیدم یه وکیل گفت ٣٠ میلیون میگیرم یکی گفت ٢٠ میل میگیرم منم نداشتم همچین پولی از شهر خودمون گرفتم وکیل پنج گرفت . ٦٠٠ هم دادم برای شناسنامه که تعویض کنند . 

حداقل یه اسم قشنگ تر انتخاب می کردیداز فاطمه 😍🥲 به آناهیتا اخه

خب هرکسی یه چیزی دوست داره دلیل نمیشه که چون شما دوست نداری دیگه کسی نذاره . به سلیقه ها احترام بذاریم بهتره 

نه بابا من خودمم داخل اینستا پرسیدم یه وکیل گفت ٣٠ میلیون میگیرم یکی گفت ٢٠ میل میگیرم منم نداشتم هم ...

خیلی خوب بوده اینطوری پس 

اسم شما هم اسم سختیه معمولا بیشتر میگیرن البته بستگی به شعبه دادگاه و قاضی هم داره 

خیلی ممنونم مرسی . از دادگاه پیگیر شدم و ٢١ سالمه

قربونت برم💕

مرسی عزیز دلم❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀