2777
2789
عنوان

بلاخره تغییر نام دادم با موفقیت 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نبود عوص کردن فاطمه؟خیلی شنیدم فاطمه زهرا و محمد رو عوض نمیکنن

از طریق دادگاه باید اقدام کنید . فقط شانستون بزنه قاضی خوب باشه من خیلی قاضی خوب و پایهه ای بود 

همه زود عادت میکننما تو دانشگاه دو ترم اخر یکی اسمشو عوض کرد همه دیگ عادت کردیم فقط یکی دو هفته ی او ...

منم برا این پرسیدم واقعا کاش یاد بگیریم طرفو به اسمی که خودش انتخاب کرد صدا بزنیم

مبارکه عزیزم، آناهیتا خیلی اسم قشنگ و اصیلیه، اتفاقا من اون روز میگفتم اگه اسمم فاطمه بود حتما عوضش ...

اره کلاا هرکسی یه چیزی دوست داره هرکسی هم حق انتخاب داره . خیلی ممنونم 

تو دبیرستان یادمه هرکی فاطمه، زهرا و زینب بود دو اسمه بود.‌ میگفتن مارو فلان اسم صدا کنید.‌حالا اونم ...

وای خواهر این باز خوبه 

من که به هر کی گفتم زینبم گفت فرقی نداره فاطمه و زهرا ام صدات میکنیم... 

آناهیتا اسم اصیل فارسی و بسیار پرمعناست. به معنی الهه خورشید که برای ایرانی های قدیم ارزشمند بوده. خ ...

اه برای همینم گذاشتم من یا شهرزاد یا آناهیتا دوتا اسم انتخاب کردم که آناهیتا بیشتر دوست داشتم .

وای خواهر این باز خوبه من که به هر کی گفتم زینبم گفت فرقی نداره فاطمه و زهرا ام صدات میکنیم...

ولی زینب تو ترکیه اسم شیکیه ناراحت نباش😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
خدا بگم چیکارشون کنه برای تغییر اسم خودمون باید هزینه کنیم و وکیل بگیریم؟!

منکه این کار کردم ولی اون ثبت احوال دیگه که رفتم گفتن پیش خودمون میومدین . اما ثبت احوال شهر خودمون خیلی عصبی شد دعوامم کرد ولی من ناامید نشدم 😂