2777
2789
عنوان

بلاخره تغییر نام دادم با موفقیت 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخت نبود عوص کردن فاطمه؟خیلی شنیدم فاطمه زهرا و محمد رو عوض نمیکنن

از طریق دادگاه باید اقدام کنید . فقط شانستون بزنه قاضی خوب باشه من خیلی قاضی خوب و پایهه ای بود 

همه زود عادت میکننما تو دانشگاه دو ترم اخر یکی اسمشو عوض کرد همه دیگ عادت کردیم فقط یکی دو هفته ی او ...

منم برا این پرسیدم واقعا کاش یاد بگیریم طرفو به اسمی که خودش انتخاب کرد صدا بزنیم

مبارکه عزیزم، آناهیتا خیلی اسم قشنگ و اصیلیه، اتفاقا من اون روز میگفتم اگه اسمم فاطمه بود حتما عوضش ...

اره کلاا هرکسی یه چیزی دوست داره هرکسی هم حق انتخاب داره . خیلی ممنونم 

تو دبیرستان یادمه هرکی فاطمه، زهرا و زینب بود دو اسمه بود.‌ میگفتن مارو فلان اسم صدا کنید.‌حالا اونم ...

وای خواهر این باز خوبه 

من که به هر کی گفتم زینبم گفت فرقی نداره فاطمه و زهرا ام صدات میکنیم... 

آناهیتا اسم اصیل فارسی و بسیار پرمعناست. به معنی الهه خورشید که برای ایرانی های قدیم ارزشمند بوده. خ ...

اه برای همینم گذاشتم من یا شهرزاد یا آناهیتا دوتا اسم انتخاب کردم که آناهیتا بیشتر دوست داشتم .

وای خواهر این باز خوبه من که به هر کی گفتم زینبم گفت فرقی نداره فاطمه و زهرا ام صدات میکنیم...

ولی زینب تو ترکیه اسم شیکیه ناراحت نباش😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
خدا بگم چیکارشون کنه برای تغییر اسم خودمون باید هزینه کنیم و وکیل بگیریم؟!

منکه این کار کردم ولی اون ثبت احوال دیگه که رفتم گفتن پیش خودمون میومدین . اما ثبت احوال شهر خودمون خیلی عصبی شد دعوامم کرد ولی من ناامید نشدم 😂