2777
2789
عنوان

بلاخره تغییر نام دادم با موفقیت 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میشه؟؟؟ وکیل گرفتی؟؟من چندسال پیش رفتم زیر ۱۸ بودم گفت باید دادگاه بره و .... مامانم دیگه گفت ...

م الان ٢١ ساله هستم از ٨ فروردین پیگیر شدم .از دادگاه هم پیگیری کردم و.....

از دادگاه پیگیر شدم دوتا شاهد مرد هم بردم اونا اومدن شهادت دادن که از بچگی منو آناهیتا صدا میزدن .

واقعا صدا میزدن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

تو دبیرستان یادمه هرکی فاطمه، زهرا و زینب بود دو اسمه بود.‌ میگفتن مارو فلان اسم صدا کنید.‌حالا اونموقع که وضعیت تفکر مردم با الان خیلی فرق داشت. دیگه مثلا ده سال بعد رو باید دید چی میشه. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
الان به نظرت کسی به این اسم صدات میزنه؟

همه زود عادت میکنن

ما تو دانشگاه دو ترم اخر یکی اسمشو عوض کرد همه دیگ عادت کردیم فقط یکی دو هفته ی اول همش یادمون میشد حتی به استادا هم میگفت منو به این اسم صدا کنین

👊
از دادگاه پیگیر شدم دوتا شاهد مرد هم بردم اونا اومدن شهادت دادن که از بچگی منو آناهیتا صدا میزدن .

حتما باید مرد باشه؟

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

آها یعنی فاطمه بوده قبلی؟؟راحت عوض کردن اسمتومیگن هر کی اسمش رو عوض کنه بعدش وضعیت زندگیش بهتر میشه ...

اره ببین من اول زنگ زدم به ثبت احوال شهرمون گفت نه نمیشه و اصلاا راهی نداره یه بلایی سرم اوردن کلا نامیدم کردن ولی من گفتم نه من بلاخره تغییرش میدم قاضی شهر خودمون موافقت نکرد یک شهر دیگه ای هست که کلا پنج دقیقه فاصله داره به شهر ما وصله بهم از اون اقدام کردم یه قاضی جوون به من خورد . دوتا شاهد مرد بردم. اونا شهادتدادن از بچگی منو آناهیتا صدا میزدن . ( از الکی 😂) بعد دیگه نامه برام نوشت و.........  اره قبلی فاطمه بوده