2777
2789

ی النگو ریز دارم ک حدود ۲۰تومن اینا میره،شوهرم نمیدونه،مخفیه ازش،میخام بفروشم یدونه ماشین ظرفشویی بخرم بگم بابام خریده مثلا واسه عیدیم.نظرتون چیه؟یا اون النگوبمونه گرون تر شه.اصلا ماشین ظرفشویی زیادلازم‌میشه؟منی ک مهمون زیاد نمیاد و ظرفامو خودم تودستم میشورم.شماباشین چیکامیکنین.البت اگ ظرفشویی گرون شد،قسطاشو ب شوهرم میگم بده

نه ! 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگیرم؟

نه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بگی بابات برا عیدی خریده قسطاشو همسر بده؟😨😂😂😂

نزدیک عید طلا میره بالا باز ..

اگه احتیاج داری بخرین اگر زیاد ظرف کثیف نمیکنی و واجب نمیدونی نگیر..ولی من ب شخصه وسیله خونه رو بیشتر دوستدارم تا طلا

از اسنوا یک ماشین بردار با وامی که میدن !!! 

وظیفه ی شما خرید کالای ضروری خونه نیست 

پس اندازتم سفت نگه دار 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
نه خب زیاد لازم نیست میتونی همون طلا رو نشون شوهرت بدی بگی بابام عیدی برام خریده حالا من باشم اصلا ر ...

اره ۱ساله ک رو نکردم هیچوقتم نمیگم ک النگو مخفی داشتم اونوقت میگه چرا نگفتی.زیادلازمم نیستا ولی نمیدونم چرا دوس دارم اونو بفروشم بدم ی وسیله...‌

طلات که بیست تومن دو سال بعد شده شصت میلیون. 

ولی ماشین ظرفشویی بیست تومنی دو سال بعد نهایت سی تومن بشه.

طلا رو هیچوقت نفروشی به جز این موارد:  

۱ بخوای کسب و کار بزنی و ماهانه درامد داشته باشی 

۲ یکی از عزیزانت دور از جون مریض باشه و هزینه دوا دکترشو نداشته باشی 

۳ خریدن خونه یا زمین یا مغازه. 

حتی فروختن طلا برا ماشین خریدن هم من میگم نمیرزه،  ادم با همون پراید این ور اون ور بره ولی طلا پس انداز داشته باشه بهتره تا با ۲٠۷  باشیم ولی بدون طلا 

من بودم میخریدم ظرفشویی خیلی خوبه وقتی بچه دار میشی تازه میفهمی عالیه طلایی که داری هم زیاد نیست بگم ...

جدی؟بچه ندارم هنوز شوهرمم زیادخونه نمیشه ولی موندم چیکاکنم