2777
2789
عنوان

خانوما باردارم ولی سینه هام اب رفته خیلی کوچیک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست
اها کرم ترک چ مارکیه؟یه جا روغن ارگان پیشنهاد دادن نمیدونم تاثیرش چقدهمن گاهی دو شب درمیون یکم زیتون ...

بزن تو نت نمودار اضافه وزن بارداری هست وزن اولیه و هفته بارداری ات بزاری رو نمودار نشون می ده که افزایش وزنت رو نمودار هست یا نه

بعد از الان یه ترازو وزن گیری بخر خیلی به کارت میاد هم برای خودت هم بعدها برای وزن گیری بچه ات 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

همون ک گفت حالم خراب شدالان درگیر سرکلاژم ممنون عزیزم هنوز جنسیت نمیدونم دو هفته دگ میرم انومالی😁

عزیزم عدد ان تی زیر ۳.۵ نرماله

نگران نباش اصلا

استرس برات سمه 

برای کوچولوت هم خوب نیست 

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزن تو نت نمودار اضافه وزن بارداری هست وزن اولیه و هفته بارداری ات بزاری رو نمودار نشون می ده که افز ...

اها باشه ممنون عزیزم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه عزیزم الان برای سرکلاژ نگرانم و سلفری

زیاد نگران نباش.  من اون موقع ها چقدر نگران این چیزها بودم یعنی برگردم به گذشته فقط از بارداری ام لذت می برم و یه دل سیر این طرف و اون طرف با خیال راحت می گردم چون وقتی بچه بیاد تا چند سال همه اش درگیر بچه داری هستی

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

عزیزم عدد ان تی زیر ۳.۵ نرمالهنگران نباش اصلااسترس برات سمه برای کوچولوت هم خوب نیست ان شاالله بسلام ...

ممنون عزیزم دعام کن

سرویکسم ۲۵ 

جفتمم خیلی پایینه نیم سانته فاصلش با دهانه رحم

برای سرکلاژ هم میگن درد نباید داشته باشی ک‌من راه میرم درد دارم ولی نمیدونم درد چیه 

کادر بیمارستان میگن انقباض نیست میگن اگ دردت زیاد باشه ختم بارداری میزنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا نمیدونم سلفری بدم یا ندماگ بدمم تا جواب دیر میشه نوزده هفته میشمبچه ی اولمهخودم ک حسم میگه هیچی ...

بنظر منم چیزی نیست 

هرروز دستتو بذار رو شکمت و براش آیت الکرسی بخون

بگو خدایا هدیه ای که بهم دادی رو به خودت میسپارم مواظبش باش

سالم و سلامت بیاد بغلم.

نگرانیت هم بی مورده

ممنون عزیزم دعام کنسرویکسم ۲۵ جفتمم خیلی پایینه نیم سانته فاصلش با دهانه رحمبرای سرکلاژ هم میگن درد ...

شیاف استفاده میکنی؟

اصلا از جات تکون نخور

بسپارش بخدا

مطمئن باش به بهترین شکل ممکن ازش مراقبت میکنه

زیاد نگران نباش. من اون موقع ها چقدر نگران این چیزها بودم یعنی برگردم به گذشته فقط از بارداری ام لذ ...

باشه عزیزم ممنونم 

منم خیلی دوس داشتم استفاده کنم و برم اینور اونور اما استراحت مطلقی شدم انشالله که به خیر بگذره اشکالی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر منم چیزی نیست هرروز دستتو بذار رو شکمت و براش آیت الکرسی بخونبگو خدایا هدیه ای که بهم دادی رو ب ...

ممنون عزیزم انشاالله

حرفات ارومم کرد انشالله به خیر بگذره همه ی مامانا به سلامت زایمان کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیاف استفاده میکنی؟اصلا از جات تکون نخوربسپارش بخدامطمئن باش به بهترین شکل ممکن ازش مراقبت میکنه

اره روزی دوتا میذارم

هراز گاهی دردی دارم ک نمیدونم علتشو 

سمت داخلی واژنم

و کمرم و سمت چپ زیر شکمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه وزنم اضافه شدهولی سینه هام خیلییی شل و کوچیک شدهیهنی خیلیواس شما تو بارداری اینطور نشد؟

نه بارداری پوستم سفید شده بود بخاطر چاقی و اضافه وزن 

صورت و سینه و بدنم تو پر بود 

ب محض زایمان و شیردهی لاغر شدم و پوست و استخون 

شیردهی تموم شد بازم وزن نگرفتم