2777
2789

یکسال و نیمه است مستقل راه نمیره، دست به مبل و دیوار راه میره.

ایستادن در حد ۵، ۶ ثانیه میاسته

بسیار باهوش ولی از نظر فیزیکی کارهاش را با تاخیر انجام داده تا حالا، مثلا دیر نشست دیر چهاردست و پا رفت.

ولی از نظر شناختی و هوش و بازی عالیه

دعا کنید چیز خاصی نباشه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم فکر نمیکنی زیادی حساسی؟

دختر منم یک سال و هفت ماهگی راه رفت

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

صلوات می فرستم براش 🌹

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ان شاءالله که چیزیش نیست عزیزم.بچه ها متفاوتند و یکی زودتر یکی دیر تر راه میوفته‌.

برای اینکه کامل سلامت باشه ۷ بار سوره حمد میخونم و ۱۴ تا صلوات میفرستم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مطمئن باش چیزی نیست 

پسر دوست من ۳ ساله شد که راه رفت 

دستشو بگیر تو خونه دائم راه ببرش

سعی کن نزدیکش باشی خوراکی چیزی بگیر جلوش تا بیاد بگیره ازت 

آروم آروم فاصلتو زیاد کنه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن