2777
2789
ام اس دارم عزیزم

خدا شفا بده بالای سر بچه هات باشی ببین بچه ات واینیسته ولی راه رفتن میترسه سعی کن اعتماد به نفس بدی بهش البته معلومه بچه اپلت نیس واکر به دختر من کمک کرد البته هر روز اب قلم گوسفند بهش میدم

چند ماهه که وای میسته؟

تقریبا ۴ ماهه که خودش با کمک مبل و دیوار بلند میشه وایمیسته و راه میره

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای عزیزم چه نازه 🥰😍

انشالله هیچی نیس حالا بعضی بچه ها زود بعضی هم دیر راه میرن مشکلی نیس نگران نباش 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
ان شاءالله که چیزیش نیست عزیزم.بچه ها متفاوتند و یکی زودتر یکی دیر تر راه میوفته‌.برای اینکه کامل سل ...

مرسی عزیزم 🌹

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
خدا حفظش کنه باور کن هیچ مشکلی نداره فقط بعضی از بچه ها دیر راه میفتن چه عجله ای داری به حرف اینو او ...

خدا از دلت بشنوه 

از بس گفتن دیر شده نگران شدم

تاری دید داشتم گلم

نه من پاهام خیلی اذیتم میکنه بعضی وقتا موقع راه رفتن پاهام دیگه توان ندارن وباید یه جا وایسم تاکمی خوب شم خودم میگم شاید ام اس باشه .انشالا که خدا شما رو هم شفا بده

نه من پاهام خیلی اذیتم میکنه بعضی وقتا موقع راه رفتن پاهام دیگه توان ندارن وباید یه جا وایسم تاکمی خ ...

نه عزیزم ام اس با یک حمله خودش را نشون میده و معمولا بصورت تاری چشم یا لمس شدن موقت دست و پا و..