2777
2789
سلام عزیزم من انجام دادم اما چون زایمان کردم کلا همه ی زحماتم به باد رفت ترجیحا اگر زایمان نداشتی ان ...

میشه از تجربیاتت بهم بگی چه کارهایی قبل و بعدش انجام دادی
من زایمان داشتم دیگه نمیخوام بچه دار بشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم بعد از جراحی لابیا تمام حس لذت زن از بین میره اخه خداییش چه کاریه چراغو خاموش کن خودتو نبین ...

چرا باید حس از بین بره اصلا همچین چیزی نیست بعد هم فقط بخاطر اقایون نیست که بعضی اوقات نمیتونن شلوار بپوشن چون سایزش بزرگه از رو شلوار دیده میشه و اینکه تو لباس زیر اذیت میشن ممنکه بخاطر سایزش دچار عفونت بشن و هزار و یه مورد دیگه که بزنید تو گوگل میاد

سلام عزیزم من پیش دکتر کاملیا بیرانوند حیدری بهترین متخصص جراح زنان خرم اباد و لرستان هستش انجام دادم واقعا خدا خیرشون بده خیلی راضی هستم دو تا زایمانم رو هم پیش ایشون انجام دادم خیلی عالی بود تو گوگل یا اینستا بزنید پیجشون میاد برو پیششون یه عمر منو دعا کن

سلام عزیزم من پیش دکتر کاملیا بیرانوند حیدری بهترین متخصص جراح زنان خرم اباد و لرستان هستش انجام داد ...

چه جالب خیلی اسمشون رو شنیدم و داشتم در مورد ایشون تحقیق میکردم مرسی که خیالمو راحت کردی میشه لطفا از نقاهتش هم بهم بگی چه کارهایی کردی قبل و بعدش

چه جالب خیلی اسمشون رو شنیدم و داشتم در مورد ایشون تحقیق میکردم مرسی که خیالمو راحت کردی میشه لطفا ا ...

خود خانم دکتر خیلی عالی بهتون مشاوره میده ولی باز من قبل از اینکه جراحی رو انجام بدم یک روز قبلش باید شیو کنید خودتون رو البته الان دیگه همه لیزر کردن😂قبلش باید پماد زایلاپی بزنی اصلا نباید خساست کنی بعد برای بعدش هم پد بهداشتی شلوار گشاد اگر بشه بالش دونات همراهت باشه حتما ترجیحا همراه داشته باش اگر نداری از قبل داروهاتو از خانم دکتر بگیر که بعدش اذیت نشی