2777
2789

یک ساعت راهه ولی اوایل خیلی ناراحت بودم با گریه از خونه مادرم برمیگشتم خونه خودم ،الان بعد چندین سال راضیم ومیگم خوب شد ازشون دورم چون هروقت میرم زن برادرم میاد یه جنگ اعصاب درست میکنه، ماهی یبار میرم کشش ندارم دیگه

درکت میکنم اما تنهایی زندگی کردن خیلی سخته

اتفاقا من تنهایی راحت ترم

هرکاری می‌کنم مسئولش خودمو

نیاز نیست ب کسی توضیح بدم چیکار میکنم

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی تنها خواستگار که باید بهش بله میگفتی میرفتی سخت نیست دوری از خانواده؟

من ک نه تهران بودم طرف تهران بود 

ولی دوتا دور و برم بود 

همیشه آدم بهترین انتخابش را میکنه تو شرایط زمان خودش

سخت که هست ولی به هر حال پدر مادر همیشه نمیمونه برای ادم

بآسه هیچ کس برای هیچ کس نمی مونه ولی من میگم آدم تا زندس باید کنار عزیزش باشه ولی خوب انتخاب شما این بوده

من ک نه تهران بودم طرف تهران بود ولی دوتا دور و برم بود همیشه آدم بهترین انتخابش را میکنه تو شرایط ز ...

من انتخاب خیلی خیلی خوب هم داشتم تهران ولی ردشون کردم مادرم مهمتر بود برام 

بآسه هیچ کس برای هیچ کس نمی مونه ولی من میگم آدم تا زندس باید کنار عزیزش باشه ولی خوب انتخاب شما این ...

کسی  که  انقدر  وابسته اس  بهتره  ازدواج  نکنه  تهش  آدم  زنگ  میزنه  من مجردم  هنوز

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
واه مگه میخوام ازش شیر بخورم😐😂 خب هفته ای یه بار میبینمش. خودم مادر یه بچه شدم دیگه زشته وابستگی و ...

نه آدم باید تا زنده هست یه دل سیر خانوادشو ببینه برای من مادرم الویت هستش تا همسرم 

آره حالا فکر کن من به یه شهر داغون محروم مرزی مهاجرت کردم با این وجود بازم خوشحالم😄

اره  بابا  خیلی  خوب  فامیل  خیلی  حرف میزنن  پشت  آدم 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم