2777
2789
عنوان

دلیل درد تیز زیر شکم 🙏

35 بازدید | 7 پست

سلام من مجردم  چند روزه بعضی وقتا درد تیز زیر شکم و سمت چپش دارم البته بعضی وقتا و اینکه بعد از یک دیقه از بین میره

مثلا دیروز صبح یبوست خیلی شدید داشتم یه درد خیلی تیز زیر شکمم اومد که اصلا نتونستم تکون بخورم بعد رفتم دستشویی خوب شدم یا مثلا همین امروز صبح ناخودآگاه تو خواب بدنم رو کش دادم یه دفعه سمت چپ زیر شکمم انگار مثلا یه زخم یا بخیه بود که از هم شکافت انقد دردش تیز بود ولی بعد از چند ثانیه از بین رفت روزی دو سه بار اینجوری میشم به نظرتون دلیلش چیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب درمانش چیه؟!و اینکه به نظرتون امکان داره رودم مشکل جدی ای چیزی داشته باشه ؟؟ چون مشکل معده هم دار ...

نذار یبوست بگیری 

همراه غذا سبزی بخور 

تو وعده هاتون میوه اضافه کن 

مایعات بخور  

همراه غذا آب و مایعات نخور ادویه کمتر استفاده کن ماست و سردی کمتر بخور 

فعالیت داشته باش راه برو 

انجیر و برگه بخور 

الحمدلله رب العالمین ...
نذار یبوست بگیری همراه غذا سبزی بخور تو وعده هاتون میوه اضافه کن مایعات بخور همراه غذا آب و مایعات ...

دکترم گفته سبزی و میوه خام نخور به خاطر معدم🤦‍♀️

ماست و چیزای سرد هم کلا نمیخورم دیگه ولی انجیر و چیزای دیگه مثل زرد آلو خشک و اینا هر روز چند تا میخورم ولی آنچنان تاثیر نداره یه روز نخورم باز همین میشه 

البته برای اولین باره این دردا رو همراهش دارم

دکترم گفته سبزی و میوه خام نخور به خاطر معدم🤦‍♀️ماست و چیزای سرد هم کلا نمیخورم دیگه ولی انجیر و چی ...

خب میوه پخته شده بخور 

خیلی مراعات کن ادویه فست فود نوشابه سرخکردنی نخور 

راه برو 

الحمدلله رب العالمین ...