2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 195 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم معلمم توی مدرسه روستایی بابت تمام جشن ها یک قرون هم پول نمی گیریم

شما بخاطر منطقه تون پولی نمی‌گیرید توشهر از این خبرا نیست برای هرچیزی پول میخوان من دخترم اون روز نمیفرستم 

لطفا کاری نکنید من با چهل وخورده ای سن همیشه روز پدر گریه میکنم

منم،وقتی خونه پدر شوهرم براش جشن میگیریم هرچقدم خودمو کنترل میکنم ولی باز بغض خفم میکنه و اینکه نمی‌زارم کسی متوجه حالم بشه از همش سخت تره،دلم میخواد اون لحظه زار بزنم ولی نمیشه😔

دقیقا من پسرم از اول پیش خودم بوده معلم پارسال بسیار فهمیده و آگاه هست ولی امسال به معلمشون گوشزد کر ...

خدایی معلما قبل از شروع کار باید مشاوره هم بشن آخه چ بیشعوری بوده اون آخه میگفتین ب تو چه

همون سالمندان ک گفتم عالیه

بچه های مارو برده بودن ی تعدادی

اینقدر حالشون خوب بود وقنی برگشتن

تعریف میکردن هم پیرمرد پیرزنا گریه میکردن از خوشحالی و دلتنگی هم بچه ها

بعدش همشون زدن رقصیدن بغل کردن 

اون عزیزایب که اونجا تنهان، خیلی بیشتر نیاز به حس این محبت دارن تا نسبت به سنگهای سرد 

زنده هارو خوشحال کنین

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
دخترم کلاس ششم هست و معلمشون گفته نامه بنویسید برا پدراتون این بچه چند روزه بهم ریخته، میگه سرکلاسم ...

😔یکی از عزیزان نزدیک من هم پدر نداره. ۷سالشه.  مهد وپیش دبستانی هم که میرفت..مامانش  روزهای پدر بچه رو‌نمیفرسته مدرسه😭

پارسا پسرمامان😍
شما بخاطر منطقه تون پولی نمی‌گیرید توشهر از این خبرا نیست برای هرچیزی پول میخوان من دخترم اون روز نم ...

هر مدیری سیاست کاری خودش رو داره 

به هر حال ۱۰۰ تومن هم اگه آدم مشکل مالی نداشته باشه چیزی نیست بجاش یک عالمه خاطره خوب برای بچه به وجود میاد

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨